Bafra'da Kamu Aracıyla Siyasi Propaganda?

Dürüst Başkan Hamit Kılıç’ın afişleri belediye araçları ile asılıyor!
Bafra Belediyesine ait araç ile Hamit Kılıç’â ait posterin Atatürk Bulvarına asılması bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
Bafra'da, AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Hamit Kılıç'ın posterlerinin, #bafra-belediyesi0#'ne ait bir araçla asılması tepkiye yol açtı.
Muhalefet parti temsilcileri bu konuda sessiz kalırken, bazı vatandaşlar, belediye imkanlarının siyasi propaganda için kullanılmasını eleştirdi. Kamu kaynaklarının tarafsız olması gerektiğini savunanlar, bu durumun adil olmadığını ve eşit seçim yarışmasını zedelediğini belirtti.
Belediye aracı ile bayrak asılmasını sorduğumuz bir AK Partili, “Başkanımız böyle şeyler yapmaz. O aracı kiralayıp parasını da belediyeye ödemiştir. Biliyorsunuz belediye araçları bu tür amaçlar ile kiralanıyor. Diğer adaylar da kiralayabilirler.” dedi.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın