GÜNDEM

Bafra Balkan Türklerinden `fakültemizi İstiyoruz`

 
 122
Bafra Balkan Türklerinden `fakültemizi İstiyoruz` - Balkan Türkleri Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği  Bafra Şube Başkanı Memduh Aksu, Yönetimi ve üyeleri ile birlikte  ``Fakültemizi İstiyoruz Kampanyasına`` toplu destek verdi.
Bafra Haber

 |  - Balkan Türkleri Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Bafra Şube Başkanı Memduh Aksu, Yönetimi ve üyeleri ile birlikte ``Fakültemizi İstiyoruz Kampanyasına`` toplu destek verdi.

Balkan Türkleri Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği  Bafra Şube Başkanı Memduh Aksu, Yönetimi ve üyeleri ile birlikte  ‘’Fakültemizi İstiyoruz Kampanyasına’’ toplu destek verdi.
Balkan Türkleri Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği   Başkanı Memduh Aksu ve Yönetimi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Fakültemizi istiyoruz  “Bir İmza’da Sen At!” kampanya standında toplu olarak imza attılar.
İmzadan sonra bir açıklama yapan Aksu, “Bafra İlçemizde başlatılan bu girişimi ve çalışmayı destekliyorum. Bende yıllardır eğitim için çaba gösteren birisi olduğum için okumanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bafra ve Bölgesi için düşünülen Fakülte konusunda ise Balkan Türkleri Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği  Bafra Şubesi olarak Yönetimim ve üyelerimiz olarak destek vermekten son derece memnunuz. Üzerimize düşecek her türlü destekte de varız. Tüm Bafra’nın, Bafralının bu anlamlı imza kampanyasına destek vermesini istiyoruz.’’ dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Balkan Türklerinden `fakültemizi İstiyoruz` içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0