GÜNDEM

Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Katillerin Cezasını Kesti

 
 874
Bafra Ağır CezaMahkemesi Katillerin Cezasını Kesti - Bafra ağır Ceza Mahkemesinde görülen davalarda birçok cinayet davası sonuçland.
Bafra Haber

 |  - Bafra ağır Ceza Mahkemesinde görülen davalarda birçok cinayet davası sonuçland.

BİROL DOĞAN CİNAYETİ

Bafra`nın Emenli Köyünden 60 yaşındaki Birol Doğan isimli şahıs, 26 Mart 2016 tarihinde Harız Köyü yakınında öldürülmüş halde bulunmuş, Emenli köyünden Serdar Topuzlu (39) zanlı olarak yakalanıp tutuklanmıştı.
Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Serdar Topuzlu`yu, Adam öldürmek suçunda 25 yıl hapse mahkum etti.

 

ŞÜKRÜ SIRIKLI CİNAYETİ

7 Ekim 2016 tarihinde, Bafra`nın Gençlik Caddesi`nde bir çorbacıda gece geç saatlerde meydana gelen silahlı tartışmada iş yeri sahibi Şükrü Sırıklı, Murat Aslan isimli şahsın kurşunlarına hedef olmuş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanedeki yaşam mücadelesini 9 Ekim tarihinde kaybetmişti.

Bafra Ağır Ceza Mahkemesi, Şükrü Sırıklı`nın katili Murat Aslan`ı müebbet hapis ile cezalandırdı.

 

BEBEK CİNAYATİ

20 Ekim 2012 tarihinde Bafra Bebek Cinayeti haberi ile sarsıldı. Aile Sağlığı Merkezinin ortaya çıkardığı olay sonrası anne Arzu Demirel ve bebeğin ölümüne yardım ettiği iddia edilen Hasan Atilla ve Selami Sobacı tutuklanmıştı.
Arzu Demirel davalarda sürekli çelişkili ifadelerde bulundu.
Önce bebeğini boğup öldürdüğünü, diğer sanıkların gömdüğünü söyleyen Demirel, daha sonra Selami Sobacı`nın bebeği birine verdiğini belirtti. Anne Demirel son olarak bebeği kendisinin birine verdiğini, bu ismi asla açıklamayacağını ifade etti.
Arzu Demirel`in tutuklu bulunduğu Bafra Cezaevinde bir mahkum ile evlendiği, mahkumun da bir süre önce cezaevinde öldüğü ortaya çıktı.
Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Ocak 2014 tarihinde 3 sanığı da müebbet hapis ile cezalandırmış, Yargıtay ise kararı usulen bozmuştu.
Bafra Ağır Ceza Mahkemesi, Arzu Demirel, Hasan Atilla ve Selami Sobacı`yı müebbet hapis ile cezalandırdı.

KAYIP KADİR YILDIRIM CİNAYETİ
2007 yılında Bafra`nın Altınyaprak Mahallesi`nde Emirgan olarak bilinen mevkideki bir kahvehanede Kadir Yıldırım isimli şahsın öldürüldüğü iddia edilmiş, cinayet ile ilgili olarak görülen davalarda Yavuz Cengiz, Fuat Kaplan, Reyhan Vatansever ve Mehmet Özay adam öldürmek suçundan müebbet hapis ile cezalandırmıştı.
Tüm sanıkların mahkumiyetleri Yargıtay tarafından onaylanarak cezalar nihai olarak kesinleşmiş oldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Katillerin Cezasını Kesti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0