GÜNDEM

Atakan Şen'den Velilere Karne Uyarısı

 
 793
Bafra Haber

 |  - Bafra Eğitim-İş Bafra Temsilciliği Başkanı Atakan Şen 2013-2014 eğitim öğretim yılının bitimi nedeniyle karne alan öğrenci velilerini yaptığı basın açıklamasıyla uyardı.

Atakan Şen`in yaptığı basın açıklaması şöyle;

 Sevgili velilerimiz geride bıraktığımız Eğitim ""Öğretim yılı sonunda çocuklarımız farklı karnelerle karşınıza çıkabilirler. Farklı karnelerle karşınıza çıkan çocuklarınızı her ne olursa olsun kucaklayarak karşılayın. Unutmayınız ki onlar hepimizin geleceği olan yavrularımız ve gençlerimizdir. Hiçbir şey onlardan daha değerli değildir. Sorunları tatilde konuşarak giderme yoluna gidiniz ve ailecek güzel bir tatil geçiriniz lütfen. Sınava girecek olan 12. sınıf öğrencilerimize de ayrıca başarılar diliyoruz.

Tabi ki sorunlarımız var, başta öğretmen yetiştirme problemleri olmak üzere, personel istihdam sorunları, derslik sayısında ki yetersizlikler, fiziki ortam yetersizlikleri, kalabalık sınıflar, öğretmensiz okullar, bilimsellikten, sanattan, spordan uzak programlar ve birçok plansız uygulamalar sonucunda eğitim sistemimizde başarısızlıklar da vardır. Eğitim emekçileri, öğrenciler  ve  veliler  mağdur edilmektedir.

 Gelecek Eğitim Öğretim Yılında daha başarılı ve sorunlarımızın bir kısmının en azından giderilerek başlamak temennisi ile tüm öğrencilerimize güzel bir tatil diliyorum.

 

  • BafraHaber Yorum
  • Atakan Şen'den Velilere Karne Uyarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0