GÜNDEM

Anadolu Gençlik`ten Teröre Kınama

 
 315
Bafra Haber

 |  - Ülkemizin Güney Doğu illerinde başlatılan, milli birlik ve beraberliğimizi sarsan ve ülkemizi bölmeye yönelik çalışmalar her geçen gün artarak devam etmektedir

Ülkemizin Güney Doğu illerinde başlatılan, milli birlik ve beraberliğimizi sarsan ve ülkemizi bölmeye yönelik çalışmalar her geçen gün artarak devam etmektedir.

Bu durum sağduyulu vatandaşlarımızı derinden yaralamaktadır. 1993 yılında 33 askerimizin şehid edilmesinden sonra en büyük acı 26 askerimizin şahadetiyle bugün yüreklerimize düşmüştür. Bu olay tüm insanlarımızı yeter artık noktasına getirmektedir.
Çanakkale`de zamanın en yüksek teknolojisiyle teçhiz edilmiş yedi düvelin askeri gücünü değişik etnik kimliklere sahip milletimizin sarsılmaz iman gücüyle dize getiren birlikteliği dinamitlemek İslam düşmanları haricinde kimsenin hayrına olmayacaktır.
Dün aynı ideal ve aynı inanç uğruna omuz omuza düşmana karşı savaşan kahramanların torunlarının bugün birbirlerine düşman edinmek istenmeleri kesinlikle uluslar arası suç örgütlerinin menfaatlerine hizmet etmektedir. Bu uluslar arası suç örgütünün bugünkü İsrail, ABD ve AB olduğu kimsenin meçhulü değildir.

Terörü destekleyen odaklar Orta Doğu`yu şekillendirmek için BOP çerçevesinde sürekli Türkiye`nin desteğini istemektedirler.
Yıllardır her şehit cenazesi ardından dillere pelesenk edilmiş `Terörle mücadelenin uzun soluklu ve sabır isteyen bir süreç` lafını lügatlerimizden çıkartmanın vakti gelmiştir. Artık aynı sahneleri yaşamaktan moral değerleri dibe vurmuş milletimizin tahammül ve sabır sınırları zorlanmaya başlanmıştır. Milletimiz çözüm beklemektedir.
Uluslar arası suç şebekesi tarafından devamlı kaşınan bu yaraya çözüm üretmesi gereken en yetkili merci TBMM`dir. Çözüm ise ülkemizde İslam kardeşliğinin yeniden tesis edilmesinden geçmektedir.
PKK Terör Örgütünün yapmakta olduğu acımasız ve hain saldırılar `karanlık bir gecede güneşi düşlemekten öteye gidemeyecektir`. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak Allah`ın izniyle ebet-müddet yaşayacaktır.
Bu vesileyle şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı temenni ediyoruz.
  • BafraHaber Yorum
  • Anadolu Gençlik`ten Teröre Kınama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0