BAFRA

Alın Size Yalan Haber!

 
 20869
Alın Size Yalan Haber! - Aşağıdaki yazı, “Bisiklet Yoluna boya badana, Başkana yağlama yıkama” haberine “yalan haber” diyen; sebep olanları eleştirmeyip, körü körüne başkanı savunanları eleştirmek amacı ile kaleme alınmış tamamen hayal ürünü bir yazıdır. Sizin tabirinizle yalan haberdir. İçinde hem ironi hem de beklentiler mevcuttur. Ali İhsan
Bafra Haber

 | Bafra haber - Aşağıdaki yazı, “Bisiklet Yoluna boya badana, Başkana yağlama yıkama” haberine “yalan haber” diyen; sebep olanları eleştirmeyip, körü körüne başkanı savunanları eleştirmek amacı ile kaleme alınmış tamamen hayal ürünü bir yazıdır. Sizin tabirinizle yalan haberdir. İçinde hem ironi hem de beklentiler mevcuttur. Ali İhsan

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Basın bürosunun Sedde yolundaki Bisiklet Yolunu, kendi döneminde yapılmış gibi haberleştirmesine çok kızarak Bafra halkından özür diledi ve müsebbiplerini cezalandırdı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz döneminde yapımına başlanan ve Zihni Şahin döneminde tamamlanan bisiklet yolu, uyarıcı çizimler ile boyanmış yapılan çalışmalar ise belediye basın bürosu tarafından “Kızılırmak Seddesine Bisiklet Yolu” başlıklı gizli özne ve gizli yüklem yöntemi ile basına servis edilmiş, belediyeye bağlı basın ise haberi “Müjde” hatta “İlk” spotları ile yayımlayıp okurları ile buluşturmuştu. 

Bu yalan ve yanlış haberden nemalanmak istemeyen dürüst Başkan Hamit Kılıç, haberin üzerine yatmayarak gereğini yaptı. 

Başkan Kılıç, sosyal medya hesabından bizzat yazarak yaptığı açıklamada üzüntüsünü şu şekilde kelimelere döktü: 

“Haberi görünce adeta şok oldum. Biri ilk demiş öteki müjde. Oysa ben bir ilk olarak bir yıl önce orada örnek olsun diye takım elbisem ile bisiklete binmiştim. Biliyorsunuz, Avrupa’da Belediye Başkanları önleri sepetli bisikletler ile belediyeye gidiyor. 

Ben kimsenin hakkını yemem. Altı üstü birkaç kova boya kullandık. Haberi görünce, bize garezi olan, musluklarını kestiğim, zırnık koklatmadığım bazı gazetecilerin sisteme girip yalan haber yaydığını sandım. Ama öyle değilmiş. Bizim çocuklar yazıp, yayımlamış. 

Sanki yazacak başka icraatımız yokmuş gibi gidip değerli Başkanım Zihni Abi’nin icraatının üzerine çökmüşler. 

Oysa her gün sosyal medyadan başsağlığı, taziye, geçmiş olsun mesajları paylaşıyoruz. Süleyman Hocamızın şehit oğlunun cenazesine gitmedim ama her gün şehit haberlerini takip ediyor herkesten önce twit atıyoruz.

Hatta soğanın nasıl saklanacağını dahi öğrettiğimiz kamu spotlarımız var. 

Dış Mahallelere (!) beton yol yapamasak da sathi kaplama ile köylülerin gönüllerini fethediyoruz. Allah onlardan razı olsun onlar da zaten her şeye şükrediyor. Salgın olmasaydı cenaze çadırlarına devam edecektik… 

Korona gündemini sıkı takip ediyoruz. Mesela Bafralıların unutulmaya yüz tutmuş şivesini korona ile dosta düşmana hatırlattık. Goca Bafralılarla hasbihal ettik. 

Daha geçen gün, bir sade vatandaşımızın ricasını emir kabul ettik evinin önüne hız kesici yaptık. Allah inandırsın çarşıda öylesi yok. 

Velhasılı kelam, Zihni Abi’den ve Bafra Halkından özür dilerim. Hakkını helal etsin. O haberi yazan sorumlulara maaş kesme cezası verdim. Bu sebeple ayrıca tasarruf da yapmış olduk. Ayrıca bize gönül bağı ile bağlı diğer medyamdan da ricam şudur: Lütfen, bizden gelen haberleri okuyup da yayımlayın. İnsan beşer kuldur şaşar. İnanmadığınız şeyleri de yayımlamayın. Rahat olun ben Elif gibi dimdik arkanızda olacağım. Bu vesile ile hepinizin mübarek Salı gününü tebrik ederim. 

Yukarıda yazılanların hepsi hayal ürünüdür. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Alın Size Yalan Haber! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 26
User defaultYorum Id: 101804
04 Eylül 2020
08:45
  • Yorum Id: 101804
  • 04 Eylül 2020
  • 08:45

Arkadaşlar buraya yaptığınız yorumları ankara görmüyor cimere şikayet edin bakın tayyip erdogan reis bunların nasıl tepesine biniyor gördüğünüz bir haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ısmım gecmesın benim diyorsanız kimlik bilgileri gizleniyor kendiniz yapamaz iseniz genclere yaptırın bakın ozaman bu evlerinin önlerine kasis yaptıran vekiller akp lı başkanları tayyıp erdogan reıs ne yapıyor nasıl biniyor reis

Cevap
  • Yorum Id: 101820
  • 04 Eylül 2020
  • 10:48

Reisiniz torpille adam kayırmaya çare bulabilir mi?

User defaultYorum Id: 101789
04 Eylül 2020
07:37
  • Yorum Id: 101789
  • 04 Eylül 2020
  • 07:37

Yaya yolunu işgal eden iki seyya rsatıcı var.insanlara küfür eder gibi yolun tam ortasındalar .tüm uyarılara rağmen stres atmak için gittiğin yerde insanlara saygısızca davranmaları bu güzel hizmetikaralıyor

User defaultYorum Id: 101788
04 Eylül 2020
07:34
  • Yorum Id: 101788
  • 04 Eylül 2020
  • 07:34

Asıl sorun oarada iki seyyar satıcı var balon ,biri mısır satıyor tüm uyarılara rağmen tezgahlarını 30 cm geriye almıyorlar.

Daha Fazla Yorum