GÜNDEM

Ak Parti`li Belediye Başkanından Chp Ve Mhp'ye Ziyaret

 
 134
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin Rakip İki İlk Parti Başkanlarını ziyaret etti.

MHP İlçe teşkilatını ziyaret eden başkan şahin'i ilçe başkanı Av. Hüseyin Acar Karşıladı, "bugüne kadar ki olan çalışmaları ve bundan sonraki çalışmaları kısaca anlatarak partililere bilgi verdi. Sorulan sorulara içtenliğiyle cevap veren Şahin Bafra'mız inşallah hak ettiği yere kısa zamanda gelecek." dedi.

MHP ilçe binasından sonra CHP ilçe teşkilatına geçti.

 CHP ilçe binasında Başkan Şahin`i İlçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetin kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortam içerisinde geçen sohbette Bafra`nın sorunları dile getirilirken, Belediye Başkanı Zihni Şahin, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şahin, "Ben günü kurtarmak adına iş yamadım. Bafra`nın geleceği doğrultusunda iş yaptım ve yapıyorum"  dedi.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Oktay, verdiği bilgiler nedeniyle Başkanı Şahin`e teşekkür etti.

Haber: Emre Şahinol

  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti`li Belediye Başkanından Chp Ve Mhp'ye Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0