Düzenlenen programa Kaymakam Halis Arslan, ilçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul idarecileri ve öğrenciler Kaymakam Halis Arslan`ı okulun girişinde davul-zurna eşliğinde karşıladılar. Programda okulun halk oyunları ekipleri Karadeniz oyunlarını oynadılar. Hemen sonrasında yıl boyunca öğrencilerin resim-iş-teknik dersinde yapmış oldukları faaliyetlerin sergisi açıldı.

Okulun müdürü Şahin Çetin kısa bir açıklamada bulunarak; "Bu dönem de ilk defa okulumuzda "Okul kültürümüzdür" adlı projeyle katıldık. Projede okulun içerisinde bulunan tüm sınıf ve odaların giriş kapılarına toplamda 22 kapıya figürlerle giydirme yaptık. Masraflar ise öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile karşılandı. Amaç ise; okulumuz öğrencilerinin kültürel değerlerimizi tanıması ve yaşatmasına fırsat verme. Okul, öğretmen ve veli öğrenci işbirliğini etkin kılma, tüm veli, öğretmen ve öğrenci fikirleriyle ortaklaşa olarak anketlerle hazırlanmıştır." dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise yapmış olduğu konuşmasında; "Bir eğitim ve öğretim sezonun son günlerine yaklaşmış durumdayız. Bu nedenle yaz tatilinizi çok iyi değerlendirin. 1 senenin stresini güzel bir şekilde atın. Spor yapın. Bu arada kitap okumayı da unutmayın. Ayrıca bu sezon içerisinde okul kültürümüzdür adlı projeyi hazırladıklarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.