İstanbul’un Fethinin 558. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Bafra Ülkü Ocakları tarafından 2.si düzenlenen Fetih Turnuvası sona erdi. Final maçında Kızılelma’yı yenen Metehan takımı Fetih Turnuvası’nın şampiyonu oldu. 3.lüğü ise İmam-ı Azam takımını yenen Ahmet Yesevi takımı elde etti.
16 takımın katıldığı Fetih Turnuvasının final maçından sonra ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde konuşan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Gıyas Varol, “Gençlerimizin birbirleriyle kaynaşması milli duygularının gelişmesi ve gençlerimizin ecdadımızı tanımaları amacıyla böyle bir etkinliğin yaptık” dedi. Ülkü Ocakları Başkanı Varol, “Bafra Ülkü Ocakları’nın önceliği milli şuurda, milli bilinçte, vatan millet sevgisiyle yoğrulmuş, İslam ahlakıyla yetişmiş içinde yaşadığı toplumun dertlerini derdi kabul eden çözüm yolları üreten gençlerin ve bireylerin yetişmesini sağlamaktır.” şeklinde konuştu.
Başkan Gıyas Varol turnuvaya katılan, destekleyen ve izleyen herkese teşekkür etti. Final maçı ve ödül törenine MHP 1. sıra Milletvekili adayı Cemalettin Şimşek, ilçe Başkanı İslam Cural ve İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!