GÜNDEM

17 Kaymakamla Çalışan 41 Yıllık Yazı İşleri Müdürü

 
 353
17 Kaymakamla Çalışan 41 Yıllık Yazı İşleri Müdürü - Bafra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü görevini başarı ile temsil eden Necmettin Özel, 41. çalışma yılını doldurmanın gururunu yaşıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü görevini başarı ile temsil eden Necmettin Özel, 41. çalışma yılını doldurmanın gururunu yaşıyor.

41 yıllık meslek hayatında çok sayıda takdir ve plaket alan Necmettin Özel`e, dostları "41 kere maşallah" demekten kendini alamıyor.

Bugüne kadar 17 kaymakam ve 12 kaymakam refiki ile çalışan Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, "41 yıl önce Bafra Kaymakamlığında Tahrirat Kâtibi Refiki olarak göreve başladım. Daha sonra Tahrirat Katipliği ve Büro Şefliği yaptım.

Bugüne kadar 17 Kaymakam ve 12 Kaymakam refiki ile çalışma mutluluğuna eriştim. Çalıştığım kaymakamlardan Şükrü Özhan, Necati Özen, Yıldırım Kartal, Selahattin Aparı, Derya Kadıoğlu ve Zübeyir Kemelek vali oldular.

Hepsi ile bir baba-evlat, kardeş gibi çalıştık. Hepsi de birbirinden değerli kaymakamlardı. Bafra ilçesine gelen tüm kaymakamlarımız ilçemiz ve bölgemiz için gecesini-gündüzüne katan devlet adamlarıdır. Onlarla Bafralılar gibi bizler de gurur duyuyoruz." dedi. 
aöz

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 17 Kaymakamla Çalışan 41 Yıllık Yazı İşleri Müdürü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0