ULUSAL

Yılanlar her yeri sardı! Uyarı geldi - Vatandaşlar tedirgin...

 
 823
Yılanlar her yeri sardı!Uyarı geldi - Vatandaşlar tedirgin... - Bursa`da son zamanlarda yaşanan çöl sıcakları sebebiyle ortaya çıkan boyları 2 metreyi aşan yılanlar vatandaşları tedirgin ediyor.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bursa`da son zamanlarda yaşanan çöl sıcakları sebebiyle ortaya çıkan boyları 2 metreyi aşan yılanlar vatandaşları tedirgin ediyor.

Bursa`da son zamanlarda yaşanan çöl sıcakları sebebiyle ortaya çıkan boyları 2 metreyi aşan yılanlar vatandaşları tedirgin ediyor.

İznik ilçesinde önceden şehir merkezinde görülen yılanlar şimdi vatandaşların tarlalarını sardı.

znik ilçesinde geçen hafta şehir merkezinde görülen boyları 2 metreyi aşan yılanlar şimdi de vatandaşların tarlalarında ortaya çıktı.

Öte yandan, yaşanan çöl sıcakları sebebiyle serin yer aramak için yuvalarından çıktıkları tahmin edilen yılanlar sebebiyle vatandaşlar tedirgin olurken, itfaiye yetkilileri bazı yılanların zehirli olabileceğini, müdahale ederken vatandaşların çok dikkatli olup çok fazla yaklaşmadan yardım istemeleri gerektiğini söyledi.

İşyeri önünde yakalanan yılan korkuttuTokat'ın Niksar ilçesinde, bir işyerinin önünde görülen yılan itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak doğaya bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Şehit Mahmut Güler Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin önündeki kömür tenekelerinin olduğu alanda yılanı fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Niksar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı kontrollü bir şekilde yakaladı. İtfaiye ekipleri yakaladıkları yılanı daha sonra kırsal bir alana bırakarak doğaya salıverdi.

Tekirdağ'da 2 metrelik zehirli engerek korkuttuTekirdağ Malkara'da bir evin bahçesinde incir ağacına dolanan büyük bir engerek, görenleri dehşete düşürdü.

Camiatik Mahallesi eski otogar civarındaki bir evin bahçesinde bulunan incir ağacına dolanmış vaziyette görülen 2 metrelik zehirli engerek yılanı, vatandaşları korkuttu. Yılanın ağaçtan alınması için olay yerine itfaiye çağrıldı.

aplumbağa avcısı olarak bilinen engerek, ağacın başına gelen itfaiye erine de saldırdı. Ağaca dolanan yılan itfaiye erinin korkusuzca müdahalesiyle zor zapt edildi. Zarar verilmeden çuvala konulan yılan, kırsal bir alana götürülerek, doğal yaşamına bırakıldı.

Kümesteki tavuğun altından yumurta almaya çalışan adam neye uğradığını şaşırdı Bilecik`te tavuklarının bulunduğu kümesteki folluktan yumurta almak için elini uzatan şahsın eline yılan geldi. Ne yapacağını bilemeyen adam kümesten kaçtı.

lınan bilgilere göre; Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Şahika Sokak üzerinde bahçeli evinde ikamet eden İbrahim S. adlı vatandaş tavuklarının bulunduğu kümesteki folluktan yatan tavuğunun altından yumurtası almak istedi. Elini tavuğun altına sokan adamın eline bir anda yılan geldi. Ne yapacağı bilemeyen adam durumu hemen Bilecik Belediyesine ayarak haber verdi. Olay yerine gelen Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ve ekibi yılanı kümesten alarak doğaya saldı.

  • BafraHaber Yorum
  • Yılanlar her yeri sardı! Uyarı geldi - Vatandaşlar tedirgin... içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0