Bu Haberi Yayımlamıyoruz Neden Mi

Potansiyellerinden Hedeflerine Bafra Sempozyumunda bilimin elinin Bafra üzerinde olmasından sonra, önemli bir etkinlik daha gerçekleşti. Bafra Belediye Başkanlığının ev sahipliği yaptığı ve Bafra Belediye Başkanlığı ve Bafra Genç İş adamları Derneği BAGİAD`ın birlikte organize ettiği Sanayici ve Üniversitenin buluştuğu tanışma kahvaltısı ile istişare toplantısı yapıldı. 


Bafra Basınını (Bafra Haber`i) bu etkinliğe haber amaçlı davet etmedikleri için bu haberi yayımlamıyoruz. Çocuklara diş fırçası dağıtmak için basını davet edenler bir kez daha düşünmelidir. Ayrıca belediye de her haberi kendisi yapma alışkanlığından vazgeçmelidir.
Tamam, anlıyorum, sizi zor durumda bırakacak toplantılara basını davet etmemeniz normaldir, o tür toplantıları tespit edip gelmek de bizim görevimiz ancak hiç olmazsa bu tür Bafra`yı ilgilendiren toplantılara haber amaçlı davet edin.
Bırakın da haberlerimizi kendi gözümüzle, kendi şahitliğimizle yapalım, kendi yorumumuzla yayınlayalım. Reklama gerek yok gibi gereksiz mütevazılıklara da gerek yok. Kamu yararına yapılan samimi hiçbir şey reklam olarak değerlendirilemez, öyle görenler olsa dahi`

Editör

  • BafraHaber Yorum
  • Bu Haberi Yayımlamıyoruz Neden Mi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0