ULUSAL

Sedat Şahin Tutuklandı

 
 640
Sedat Şahin Tutuklandı - Beykoz`da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan suç örgütü lideri Sedat Şahin ve beraberindeki 2 şüpheli tutuklandı.
Bafra Haber

 |  - Beykoz`da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan suç örgütü lideri Sedat Şahin ve beraberindeki 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Beykoz`da 17 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen operasyonla yakalan suç örgütü lideri Sedat Şahin, bugün öğle saatlerinde Çağlayan`daki İstanbul Adalet Sarayı`na getirildi. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısına çıkarılan Şahin ve beraberindeki 2 şüpheli, dosya üzerinden tutuklama talebiyle Hakimliğe sevk edildi.

İstanbul 13`üncü sulh Ceza Hakimliği`ndeki sorgusunda susma hakkını kullandığı iddia edilen Şahin ve beraberindeki 2 şüpheli, "6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanunu`na muhalefet" suçundan tutuklandı.

Sorgu işlemi sırasında bariyerlerin arkasında bekleyen yaklaşık 100 kişi, tutuklama kararının ardından asansöre bindirilmek üzere götürülen Şahin`e "˜baba` diye seslenerek alkışladı. Şahin ve 2 şüpheli Çevik Kuvvet polislerinin yoğun güvenliği altında götürüldü. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sedat Şahin Tutuklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0