ULUSAL

PSV Galatasaray Maç Anlatımı

 
 386
PSV Galatasaray Maç Anlatımı - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'e konuk oluyor.	Maçtan Dakikalar	-------------------------------	Karşılaşmanın ilk 11'leri	Hazırlıklar tamam	Fatih Terim: “PSV dikkat etmemiz gereken bir takım”
İhlas Haber Ajansı

 |  - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'e konuk oluyor. Maçtan Dakikalar ------------------------------- Karşılaşmanın ilk 11'leri Hazırlıklar tamam Fatih Terim: “PSV dikkat etmemiz gereken bir takım”

1' Maç başladı

PSV: Drommel, Mwene, Silva, Boscagli, Max, Van Ginkel, Sangare, Madueke, Götze, Vertessen, Zahavi.

Galatasaray: Muslera; Alpaslan, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Aytaç, Emre Kılınç, Arda Turan, Sekidika, Kerem, Babel.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Karşılaşmanın gerçekleşeceği PSV Stadyumu'nda yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas ve top kapma oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. İdman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

PSV Eindhoven'ın güçlü bir rakip olduğunu ifade eden Terim, “Basın toplantısında gelirken koridorlardan geçtiğinizde PSV'nin ne olduğunu anlıyorsunuz. PSV'de oynayarak hepimizin yakında tanıdığı efsanelerin tek tek resmini görerek PSV'nin nasıl bir kulüp olduğunu anlayabiliyorsunuz. Son iki maçlarını, hazırlık maçlarını seyredebildim. Biri Osnabrück ikincisi de PAOK maçı. İkisini de izledik. Taraftarlarımız da bence çok önemli bir takım izleyecekler. Avrupa'da çok da benzeri olmayan bir takım diye düşünüyorum Ön alan baskısını iyi yapan. Topu kaptırdığında kontra presi iyi yapan, 4-4-2 olmasına rağmen zaman zaman 2-2-6 pozisyonuna gelen ciddi ve önemli bir takımla oynayacağız. Zaten Roger Schmidt çok saygı duyduğum bir meslektaşım. Gerek Avusturya'da gerek Almanya'da çok önemli işler yaptı. Şimdi de yine önemli bir görev üstlenmiş görünüyor. Onlar da bizim gibi sezonu erken açtılar. Belki iki taraf da kaliteli noktaya henüz ulaşamadı ama umarım buradan ikinci maçımıza umutlu, bizi daha avantajlı kılacak bir neticeyle ayrılırız. Dikkat etmemiz gereken bir takım. Onu da söylemeden geçemeyeceğim” dedi.

“Maçlarımızı saklamadık"

Şampiyonlar Ligi'nin motivasyonunun yüksek olduğunu dile getiren teknik direktör Fatih Terim, “Biz herhangi bir şekilde maçlarımızı saklamadık. Oynanan maçlar buydu. Nitekim PSV'nin de maçlarını normal kanallar vermedi; ama takımımızı geçen sene seyretmek bence en akıllıca iş. Çünkü hiç değişikliğimiz yok. Aynı takım devam ediyor. Hatta eksildik. Geçen senenin son maçlarına bakmak çok daha doğru. Teknik adam da değişmedi. Herhangi bir oyuncu da değişmedi. Sadece Aytaç ve Alpaslan'ı aldık. Epey oyuncumuz gitti. Önemli bir şey söyleyeyim. Muhakkak ki hocalar, teknik direktörler, analiz grupları maçları analiz etmek, rakipleri tanımak isterler. Rakibi ne kadar tanırsanız tanıyın, tedbir alsanız da mesele sizin nasıl oynadığınızdır. Sizin o gün nasıl mücadele ettiğinizdir. Dolayısıyla biz ne oynarsak oynayalım ben diğer takımlar gibi PSV'nin kendi oyun felsefesini değiştirmeyeceğine inanıyorum. Herkesin kendi oynanan anlayışı var. Muhakkak küçük önemler için izlenir ve analiz edilir; ama sonunda çıkıp nasıl oynadığınız ve mücadeleniz önem kazanıyor. Onun için de doğru yere bakmışlar. Burada bir tek değişiklik olabilir. Lig maçları, hazırlık maçları ve Şampiyonlar Ligi maçlarının hepsinin mücadele gücü değişiktir. Şampiyonlar Ligi en yükseğidir. İki taraf da bunun bilincinde hareket eder. Ben yüzde veren biri değilim. Her maç öncesinde herkes eşit çıkar. Kim oynar, kim kazanır bakacağız” diye konuştu.

  • BafraHaber Yorum
  • PSV Galatasaray Maç Anlatımı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0