ULUSAL

Kısıtlamayı ihlal eden gençler polisi görünce böyle kaçtı

 
 120
Kısıtlamayı ihlal eden gençlerpolisi görünce böyle kaçtı - Bursa’da kısıtlamayı ihlal edip gece yarısı sokakta futbol maçı yapan bir grup genç, polis ekiplerinin geldiğini görünce panikleyip kaçarak saklanmaya çalıştı. Gençlerin koşarak kaçma anları güvenlik kamerasına an be an yansıdı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bursa’da kısıtlamayı ihlal edip gece yarısı sokakta futbol maçı yapan bir grup genç, polis ekiplerinin geldiğini görünce panikleyip kaçarak saklanmaya çalıştı. Gençlerin koşarak kaçma anları güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Olay dün gece Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi'nde meydana geldi. Bir grup genç gece saatlerinde kısıtlamayı ihlal ederek sokakta futbol maçı yaptı. Gençlerin gezdiğini gören site sakinleri polise ihbarda bulununca, sokağı kontrol için olay yerine gelen polis ekipleri geldi. İhlalci gençler polisin geldiğini görünce panikleyip kaçışmaya başladı.

Bir sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde polisten kaçan gençler korku ve panikle siteye girdi. Görüntüler ise izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü.
Polis yetkilileri, ana arterler, ana caddeler ve sokaklarda gündüz ve gece denetimlerin artacağını açıkladılar.

Abdullah Uğur - Ali Kamur
 

  • BafraHaber Yorum
  • Kısıtlamayı ihlal eden gençler polisi görünce böyle kaçtı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0