GÜNDEM

Hıdırellez Çoşkuyla Kutlandı

 
 1353
Hıdırellez Çoşkuyla Kutlandı - Baharın gelişini simgeleyen Hıdırellez Bafra`da coşkuyla kutlandı.
Bafra Haber

 |  - Baharın gelişini simgeleyen Hıdırellez Bafra`da coşkuyla kutlandı.

Sabahın erken saatlerinde mesire alanlarına akın eden Bafralılar güneşin kendini göstermesiyle birlikte bu anlamlı günü doyasıyla yaşadılar.

 Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri bünyesinde yer alan çamlık mesire alanının yeni düzenlemesiyle birlikte fazlasıyla alternatif sunması piknikçilerin burayı öncelikle tercih etmesine neden oldu.

 Çamlık mesire alanını dolduran Bafralılar çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirmenin tadını çıkardılar.

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin eşi Şükriye Şahin ile birlikte bu alanda bulunan ailelerin Hıdırellezini kutladı.

 Bafra Belediyesi organizasyonu ile Adnan Menderes Parkında düzenlenen Hıdırellez Şenliklerinde ise coşku doruğa ulaştı.

 Parkı dolduran katılımcılara Bafra Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar sunuldu.

 Adnan Menderes Parkındaki kutlamalara Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ile birlikte Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı ve Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Bafralı katıldı.

Kutlamalarda davetliler Hıdırellezin farklı bir güzelliği olan yumurta tokuşturmaları ise heyecanla takip edildi.

 Hıdırellez Şenliklerinde Bafra Belediyesi Veteran Takımının gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlenirken, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Şükrü Türkmen ise şarkılarıyla coşturdu.

 Belediye Başkanı Zihni Şahin "Baharın müjdeleyicisi Hıdırellez Şenlikleri Bafra`mızda hep birlikte coşkuyla kutandık. Bu tür kutlamaların protokol düzeninden çıkarıp piknik havasında yaşamak çok daha güzel oldu. Vatandaşlarımızla iççice olmak, günün stresinden uzak bir gün geçirmek bizlere de iyi geldi. Andan Menderes parkımızda ve Ali Kale Turistik Tesislerimizin yanında bulunan mesire alanında oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Hıdırellez Şenliklerinde coşku üst düzeydi" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hıdırellez Çoşkuyla Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0