15 Eğitimci-yazardan ’türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne Destek İçin Etkinlik Kitabı

Türkiye’nin 6 farklı şehrinden 15 eğitimci-yazarın, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında öğretmenlere destek olmak amacıyla hazırladığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile 1. ve 2. Sınıflar İçin Farklılaştırılmış Etkinlikler" adlı kitap yayımlandı.
Türkiye’nin farklı illerinden bir araya gelen eğitimciler tarafından hazırlanan kitapta, 1. ve 2. sınıf düzeyindeki öğrenciler için Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne uygun, farklılaştırılmış etkinlik örnekleri yer alıyor. Eserin, öğretmenlerin sınıf içi uygulamalarını desteklemesi ve eğitim süreçlerine katkı sunması amaçlanıyor.
Yazarlar ortak açıklamalarında, çalışmanın tamamen gönüllülük esasıyla hazırlandığını belirterek, "Herhangi bir maddi karşılık beklemeden ortaya koyduğumuz bu kitabın, öğrenme-öğretme sürecine yenilikçi bir bakış açısı kazandıracağına, öğretmenlerimize ilham vereceğine ve öğrencilerimizin potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koymalarına katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Eğitimciler, kitabın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda görev yapan öğretmenler için önemli bir başvuru kaynağı olmasını hedeflediklerini ifade etti.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın