GÜNDEM

Engellilere 'Grafik Ve Web Tasarım' Kursu

 
 171
Engellilere 'Grafik Ve Web Tasarım' Kursu - Samsun'un Bafra ilçesinde Türkiye İş Kurumu(İş-Kur), Eren Bilgi Akademisi ve Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi tarafından hazırlanan "Grafik Tasarım ve Web Tasarım" konulu eğitim projesi düzenlenen törenle başladı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Türkiye İş Kurumu(İş-Kur), Eren Bilgi Akademisi ve Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi tarafından hazırlanan "Grafik Tasarım ve Web Tasarım" konulu eğitim projesi düzenlenen törenle başladı.

Bafra Cumhuriyet Meydanı Vakıf İşhanı Kat 3'te bulunan Eren Bilgi Akademisi'nde gerçekleştirilen "Grafik Tasarım ve Web Tasarım" konulu eğitim projesi açılış törenine Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak, Bafra Milli Piyango Yurt Müdürü Yusuf Sabah, İş-Kur Samsun İl Müdürlüğü personeli ve 16 kursiyer katıldı.
Eren Bilgi Akademisi sahibi Eğitim Uzmanı Hasan Eren, "2006 yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz, bedensel engellilere yönelik İş-Kur ile Dünya Bankası finansmanıyla gerçekleşen projelerimizin 2008 yılında ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu projenin arkasında 16 tane bedensel engellisi vatandaşımıza, 'Grafik Tasarım ve Web Tasarım Eğitim Projesi' kapsamında mesleki eğitim vereceğiz" dedi.
Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ise, "Engelli vatandaşlarımıza ve öğrencilere elimizden, gücümüzden geldiği müddetçe vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapıyoruz. 3 ay sonra buradan başarı ile belge alacak olan kursiyerler çağın en güzel noktalarını yakalayacaktır" diye konuştu.
Daha sonra 3 ay sürecek olan "Grafik Tasarım, Web Tasarım" kursun açılış kurdelesi Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı İsmail Tabak ve Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy tarafından kesildi.
Kursun Bilgisayar Formatör Öğretmeni Halil İbrahim Önger tarafından verileceği ve 3 ay süreceği belirtildi.
  • BafraHaber Yorum
  • Engellilere 'Grafik Ve Web Tasarım' Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0