VEFAT

Belediye Eski Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel Vefat Etti

   |   
 740
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel vefat etti.

Merhum Recai ve Resmiye Düşünsel’in oğulları, Ruhan,Nuran ve Yusuf Düşünsel’in ağabeyleri,Necla Düşünsel’in eşi Bafra Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel vefat etti.
Bir süredir Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde kanser tedavisi gören Fikri Düşünsel amansız hastalığa yenik düşerek 62 yaşında yaşamını yitirdi.
Fikri Düşünsel’in  cenazesi Büyük Cami Mahallesi’ndeki evinin önünde saat 11.30’da Büyük Camii İmam-Hatibi Şevki Şahin tarafından alınan helallikten sonra  Bafra Belediyesi önüne getirildi.
Bafra Belediyesi önünde düzenlenen törende Bafra Belediyesi eski başkanlarından Sefer Peker,Yaşar Buharalıoğlu,Hasan Aslan,Şükrü Neiş birer konuşma yaparak Merhum Fikri Düşünsel’in Belediye Çalışmaları sırasında gösterdiği çalışma azmini,dürüstlüğü ve mertliği, eşi bulunmaz bir insan olduğu yönünde örnekler verdiler.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise,’’Merhum Fikri Düşünsel Bafra Belediyesinde almış olduğu her görevi layıkı ile yerine getiren bir kişi idi. 1978 yılından bu yana tanıdığım, iyi bir dost olduğuna inandığım Fikri Düşünseli kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.  Ailesine,Yakınlarına ve Bafra Belediyesi Çalışanlarına Sabır Dilerken,Merhum Fikri Düşünsel’e ise Allah’tan Rahmet Dilerim.’’dedi.
Düşünsel Ailesi adına ise Ruhan Düşünsel bir konuşma yaparak, Cenaze törenine katılan herkese Düşünsel Ailesi adına teşekkür ederken, Hakka ve Halka Hizmet Etmeyi Görev Bilen Abim bugün Hakka Kavuşmuştur.’’dedi.

Konuşmalardan sonra cenaze omuzlarda Büyük Camiine getirildi. Burada kılınan öğle ve Cenaze Namazına müteakip Cenaze Bafra Belediyesi Zabıta Amirliği arabasının eskortluğunda, İtfaiye ve cenaze arabasının siren sesleri arasında Bafra Asri Mezarlığına getirildi.
Yapılan dualar eşliğinde ise Bafra Asri Mezarlıktaki, Aile Kabristanlığına Defnedildi. Cenaze Namazını Bafra İlçe Müftü Vekili Yunus Özdamar kıldırdı.

Cenazeye Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’da katılarak acılı aileye ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e taziyelerini bildirdi.

Cenazeye  Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Çetin,Kayseri Erciyes Üniversitesi Başhekimi Muhammed Güven, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdullah Yahşi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla,Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara,Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır,Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri,Siyasi Parti Başkanlığı Temsilcileri,İl Genel Meclis Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Birim Müdürleri,Daire Müdürleri,Banka Müdürleri,

Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün,İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Yaşar Buharalıoğlu ,Sefer Peker, ,Hasan Aslan,Şükrü Neiş, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç,
Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Havyalı,Mali Müşavirler Odası Bafra Temsilcisi Recep Uzun, Bafra’da bulunan Mali Müşavirler,Muhasebeciler,DSP İl Başkanı Oktay Ergör, 19 Mayıs İlçesi Eski Belediye Başkanı Yılmaz Erel, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Muhtarlar,Okul Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düşünsel, Bafra Belediyesinde Hesap İşleri  Müdürlüğü görevinden emekli olduktan sonra iki dönem Belediye Meclis üyeliği  ve Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürütmüştü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Belediye Eski Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel Vefat Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0