ULUSAL

Bakanlık açıkladı! Artık celp işlemleri e-Devlet'ten yapılacak

 
 312
Bakanlık açıkladı! Artıkcelp işlemleri e-Devlet'ten yapılacak - MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesine 19 Mayıs gecesi sızma girişiminde bulunan 10 PKK/YPG'li terörist, komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi." ifadeleri yer aldı. Bakanlık celp işlemlerinin başlaması ile ilgili ise "Sevke tabi yükümlülerin seçim ve sınıflandırma sonuçları 28 Mayıs'ta e-Devlet üzerinden duyurulacak." açıklamasında bulundu.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesine 19 Mayıs gecesi sızma girişiminde bulunan 10 PKK/YPG'li terörist, komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi." ifadeleri yer aldı. Bakanlık celp işlemlerinin başlaması ile ilgili ise "Sevke tabi yükümlülerin seçim ve sınıflandırma sonuçları 28 Mayıs'ta e-Devlet üzerinden duyurulacak." açıklamasında bulundu.BUGÜN NELER OLDU?

MSB: "(Celp işlemleri) Sevk sürecindeki tüm işlemler e-Devlet'ten yapılacak, zorunlu durumlar dışında askerlik şubelerinde işlem yapılmayacak."

MSB: "(FETÖ ile mücadele) 15 Temmuz 2016'dan bugüne 19 bin 495 kişi TSK'dan ihraç edildi, 4 bin 682 kişi hakkında adli ve idari süreç devam ediyor."

MSB: "Terörle mücadele harekatı kapsamında 1 Ocak'tan bu yana yurt içi ve dışındaki bütün operasyon bölgelerinde 1445 terörist etkisiz hale getirildi"

  • BafraHaber Yorum
  • Bakanlık açıkladı! Artık celp işlemleri e-Devlet'ten yapılacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0