BAFRA

Bafra'da Yıl Sonu Sergisi

 
 491
Bafra'da Yıl Sonu Sergisi - Samsun Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü “Geleneksel YılSonu Sergisi'nin açılışı yapıldı
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü “Geleneksel YılSonu Sergisi'nin açılışı yapıldı

Bafra Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Daire Amirleri, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Serginin Açılışında konuşan Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak “2018 – 2019 eğitim öğretim yılının başladığı günden bugüne açtığımız 2753 kursa 4695 erkek 6114 kadın olmak üzere toplamda 10.809 kursiyerimiz katıldı. Bu kursların 559’u tamamlandı. Tamamlanmış kurslarımızı başarı ile bitiren 5119 kursiyerimiz kurs bitirme sertifikalarını aldı.  Bu gün itibarı ile 194 kursumuz devam etmektedir. Devam eden kurslarımızda 3352 kursiyerimizin eğitimi sürmektedir. Açılan kurslarımızın çeşitliliğine baktığımızda 753 farklı kurs açıldığını görüyoruz. Bunların 356’sı genel kurs 322’si mesleki ve teknik kurs, 75’i ise okuma yazma kursudur. Sergideki ürünleri hazırlayan kursiyerlerimize serginin hazırlanmasında emeği geçen usta öğreticilerimize teşekkür ediyor katılımlarınız için sizlere en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. ”dedi.

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur ise, “ Halk Eğitim Kursları aynı zamanda su istimale açık sadece kâğıt üzerinde yapılmaya çalışan ve sadece ekonomik boyutu ile ilgilenen arkadaşlarımızın ilgi gösterdiği bir alan olma gibi bir özelliği de var. Ancak o konuda da müsamahakâr olmayacağımızı en azından ifade edelim. Fiili olarak yapılmayan gerçekleştirilmeyen hiçbir kursa izin vermeyeceğiz. Denetimlerini yapacağız. Eğer burada amacımız bir şeyler öğrenmekse bir şeyler yapmaksa işinin hakkını vermezlerse size de bize de saygısızlık yapmış olurlar. Buna da müsaade etmeyeceğimize herkesin huzurunda söylemiş olalım.

Kurslarımızı tamamladık. Serginin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Sergiyi gezen protokol üyeleri ve davetliler kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Yıl Sonu Sergisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0