ULUSAL

Ayın 1 yıllık yolculuğu Türkiye'den görüntülendi

 
 225
Ayın 1 yıllık yolculuğu Türkiye'den görüntülendi - Ayın evreleri 1 yıl boyunca Türkiye'den çekilen görüntüleriyle eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Fotoğraf sanatçısı İsa Turan çektiği görüntülerde en çok beğenilen Çanakkale Şehitler Abidesi Türk Bayrağı ve dolunayın eşsiz uyumu oldu. İzmir'de Sasalı Ormanı'nda geyiğin boynuzlarında taşıdığı dolunay fotoğrafı ise masalsı kareler oluşturdu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Ayın evreleri 1 yıl boyunca Türkiye'den çekilen görüntüleriyle eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Fotoğraf sanatçısı İsa Turan çektiği görüntülerde en çok beğenilen Çanakkale Şehitler Abidesi Türk Bayrağı ve dolunayın eşsiz uyumu oldu. İzmir'de Sasalı Ormanı'nda geyiğin boynuzlarında taşıdığı dolunay fotoğrafı ise masalsı kareler oluşturdu.

Ayın evreleri 1 yıl boyunca Türkiye'den çekilen görüntüleriyle eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Fotoğraf sanatçısı İsa Turan çektiği görüntülerde en çok beğenilen Çanakkale Şehitler Abidesi Türk Bayrağı ve dolunayın eşsiz uyumu oldu. İzmir'de Sasalı Ormanı'nda geyiğin boynuzlarında taşıdığı dolunay fotoğrafı ise masalsı kareler oluşturdu.

Amerikan yerlilerinin her ay için isimler türetmelerini ayın insan hayatında ve doğada kapladığı önemi anlamak mümkün. Aya verdikleri isimler mevsimin getirdiği bir özelliği hatırlatıyor. Türkiye'de yaşayan fotoğraf sanatçısı İsa Turan ise eskiden verilen bu isimleri hatırlatarak 1 yıl boyunca ayın evrelerini görüntüledi. Turan ‘Kurt Ayı' olarak isimlendirilen Ocak ayındaki dolunayı fotoğraflarken, drone üzerine yerleştirdiği bir kurt figürünü kullandı.

  • BafraHaber Yorum
  • Ayın 1 yıllık yolculuğu Türkiye'den görüntülendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0