GÜNDEM

Zihni Şahin Ziyaretci Akınına Uğradı

 
 116
Zihni Şahin Ziyaretci Akınına Uğradı - 29 Mart Yerel seçimleri sonucunda Bafra Belediye Başkanlığı görevine seçilen ve yapılan devir teslim töreni ile resmen görevine başlayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretçi akınına uğradı.
Bafra Haber

 |  - 29 Mart Yerel seçimleri sonucunda Bafra Belediye Başkanlığı görevine seçilen ve yapılan devir teslim töreni ile resmen görevine başlayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretçi akınına uğradı.

29 Mart Yerel seçimleri sonucunda Bafra Belediye Başkanlığı görevine seçilen ve yapılan devir teslim töreni ile resmen görevine başlayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretçi akınına uğradı.

Görevi devir aldığı andan itibaren kendisini tebrik etmek isteyen ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan ziyaretçiler,Başkan Şahin’i Başkanlığının ilk gününde de yalnız bırakmadı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ilk olarak ziyaret eden ise Bafra Emniyet Müdürlüğü oldu. Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol Başkan Şahine başarı dileklerinde bulundu.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Emniyet  Teşkilatının 164.Yılını kutladı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i  ayrıca; Belediye – İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift ve beraberindekiler, Şoförler Odası ve Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Genççakır ve Yönetim Kurulu, Kızılırmak Dersanesi yönetici ve Eğiticileri, Bafra Lisesi Müdürü Abdulkadir Aygün ve öğretmenleri, Milliyetçi Hareket Partisinin yeni Meclis Üyeleri, Eski Milletvekili Ahmet Aydın ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.







  • BafraHaber Yorum
  • Zihni Şahin Ziyaretci Akınına Uğradı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0