BAFRA

Zihni Şahin Yeğeni İçin Destek İstedi

 
 2203
Zihni Şahin Yeğeni İçin Destek İstedi - BBP Samsun Milletvekili adayı Bahadır Şahin, siyasiler ile meslek örgütü başkanlarının da katıldığı bir kahvaltıda Bafra muhtarları ile bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - BBP Samsun Milletvekili adayı Bahadır Şahin, siyasiler ile meslek örgütü başkanlarının da katıldığı bir kahvaltıda Bafra muhtarları ile bir araya geldi

Büyük birlik Partisi Samsun 1. sıra milletvekili adayı Bahadır Şahin, Bafra’nın mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in Mahalle Muhtarlarıyla Albelya Tatil Köyü Tesislerindeki Kahvaltı programına, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabacak, 2 dönem Bafra Belediye ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Zihni Şahin, MHP Samsun  Eski Milletvekili Ahmet Aydın, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, İş insanı Rızvan Aksoy, Bafra Muhtarlar Derneği Erol Aldinç, S.S Altınoğlu Samsun Bafra Minibüs durağı başkanı Ahmet Can, Muharip Gaziler Bafra Temsilciliği Rahmi Şahin, Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Genç, Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Milletvekili Adayı Bahadır Şahin'in amcası Bafra Belediye ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Zihni Şahin, davetlilere yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

Dostlarım arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Bizleri bu kahvaltı programında yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 

Sizlerden istirhamım ve ricam 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun'un, Bafra'nın ve Bölgenin Öz evladı çocuğu kardeşiniz yeğeniz olan Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin yeğenime sandıkta desteğinizi esirgemeyin, ona tam destek vermenizi rica ediyorum.Siz değerli Mahalle muhtarlarıyla burada olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

Kısa konuşmaların ardından, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Samsun 1. sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, şunları söyledi: 

Kahvaltı programına teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.  

Türkiye, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Hazırız Varız dedik sahalara indik. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhur İttifakı ile ortak girdiğimiz bu önemli seçimde, Baraj sıkıntısı derdimiz olmadan seçime giriyoruz. 

Sizlerin önünde Büyük Birlik Partisine oy atarsam ziyan olacak, boşa gidecek kaygısı artık yok.

Dersimize de iyi çalıştık, genciz, enerjimiz de var. Sizden ve Bafra'dan fazla destek istiyorum bekliyorum. Bafra'nın öz evladı olarak zaten ciddi bir desteğe ulaştık. Sizlerin Ortak adayınız olarak oylarınızla birlikte destek ve yetkiyi verin ki Ankara'da güçlü sesiniz ayağınız olsun, bu sefer birlik olalım ki bu sefer bu işi hep beraber bitirelim. Kibiri bir yere bırakalım, Samsun'u, Bafra'yı ve Bölgemizi kucaklayalım. Küçük hesaplar yerine doğru isabetli kararlar vererek Bafra'nın Ankara'da temsil edecek genç dinamik enerji dolu yeni yüz Milletvekili Adayı Bahadır Şahin kardeşine sahip çıkarak olacak.

Ankara'da  çözülmeyecek sorununuz, probleminiz ve sıkıntınız kalmaz yeter ki sizleri orada iyi temsil edecek vekiller olmalı, bu konuda temsil sorunu var, onu nasip olursa Ankara'ya vekil olarak gidersek sorunlar, problemler ve sıkıntılar nasıl çözülür göreceksiniz. İthal Milletvekili adayı değil, Yerli sizin içinizden çıkan milletvekili adayı olarak telefonum 7/24 saat açık olacak. 

Mevlam ne Eylerse güzel eyler, İnanıyorum ki bu seçimde Büyük Birlik Partisi olarak rekor oy alacağız.

Kahvaltı programı çekilen toplu fotoğraf karesi ile son buldu.

Bafranın haberi, bafra