Samsun'un Bafra ilçesinde 85 yaşındaki bir kişi, kimliği belirsiz şahıslar tarafından zekat verme bahanesiyle dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, plakası alınamayan bir otomobil ile S.Ş.'nin (85) yanına gelen biri bayan 2 kişi, zekat verme bahanesiyle S.Ş.'ye 350 TL para verip, para üzeri olarak 50 TL istediler. Parayı bozdurmak için evine giden S.Ş.'nin peşinden giden kimliği belirsiz dolandırıcılar, yaşlı adamın çantasından çıkardığı cüzdanda bulunan 450 TL para, 700 İsviçre frangı ve 2 adet çeyrek altını aldılar. Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam, polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın