ULUSAL

Yeni yılın ilk gününde meydanlar ve yollar boş kaldı

 
 302
Yeni yılın ilk günündemeydanlar ve yollar boş kaldı - Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yılın ilk gününde Eminönü Meydanı ve E-5 karayolu boş kaldı.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yeni yılın ilk gününde Eminönü Meydanı ve E-5 karayolu boş kaldı.BUGÜN NELER OLDU?

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Eminönü ve E-5 karayolu boş kaldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında yılbaşında uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması dün 21.00'de başladı ve pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek. Yeni yılın ilk gününde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yollar ve meydanlar boş kaldı. Dün akşam mesai çıkışında meydanlarda, yollarda ve duraklardaki yoğunluktan eser kalmadığı görüldü. Eminönü Meydanı da boş kalan meydanlardan birisi oldu. Kısıtlama kapsamında açılmasına müsaade edilen iş yeri sahipleri, yavaş yavaş kepenk açmaya başladı. Normalde insan kalabalığının oldukça yoğun olduğu meydanda kısıtlamadan dolayı sessizlik hakim oldu.

Medeni Topaloğlu
 

  • BafraHaber Yorum
  • Yeni yılın ilk gününde meydanlar ve yollar boş kaldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0