SAĞLIK

Yürüyemez Haldeydi Dr. Yakup Sezer'le Sağlığına Kavuştu 

 
 1846
Yürüyemez Haldeydi Dr.Yakup Sezer'le Sağlığına Kavuştu  - Bel fıtığı nedeniyle yürümez hale gelen Tarık Aksoy, Opr. Dr. Yakup Sezer ile sağlığına kavuştu. Ameliyatın ardından kısa sürede sağlığına kavuşan Aksoy, Dr. Sezer ile süreci değerlendirdi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bel fıtığı nedeniyle yürümez hale gelen Tarık Aksoy, Opr. Dr. Yakup Sezer ile sağlığına kavuştu. Ameliyatın ardından kısa sürede sağlığına kavuşan Aksoy, Dr. Sezer ile süreci değerlendirdi. 

38 yaşında 150 kilo olan Tarık Aksoy, bir hayli büyüyen fıtığı nedeniyle yürüyemez hale geldi. Birçok doktoru dolaşan Aksoy devayı Dr. Yakup Sezer'de buldu. Başarılı şekilde geçen ameliyatın ardından mutluluğu gözlerden kaçmayan Aksoy süreç ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Ameliyat sürecini değerlendiren Aksoy, "4 veya 5 doktor gezdim. Kendi alanlarında iktisat yapmış başarılı doktorlar. Ancak beni ameliyat yapamayacaklarını söylediler. Dr. Yakup Sezer'e geldik. Dün ameliyat oldum çok rahat şekilde oturabiliyorum. Kendisine teşekkür ederim. Boyun fıtığı, bel fıtığı ne sorununuz varsa rahatlıkla gelebilirsiniz" dedi. 

Geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Yakup Sezer, "Tarık bey ile 10 sene önce tanıştık. 10 sene öncede fıtık ameliyatı olmuştu. İlk ameliyat olduğun 135 kiloydu şimdi 150 kilo olmuş. Beslenmesini de düzelterek daha sağlıklı olacak. Büyük bir fıtığı vardı kanalı komple doldurmuştu. Artık yürüyemez hale gelmişti. Kapalı yöntemle, mikro cerrahi yöntemiyle belden aşağı uyuşturmadan narkoz vermeden ameliyatımızı gerçekleştirdik" diye konuştu.  

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlığı alanına giren Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı GETAT sertifikalarıyla  Samsun'da hizmet veren Op. Dr. Yakup Sezer'in hizmetlerine www.dryakupsezer.com adresinden ulaşılabileceği gibi (0362) 432 00 50 numaralı telefondan da muayene için randevu alınabiliyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yürüyemez Haldeydi Dr. Yakup Sezer'le Sağlığına Kavuştu  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0