BAFRA

Yola Dökülen Kum Yağmur İle Caddeye Saçıldı!

 
 2480
Yola Dökülen Kum Yağmur İle Caddeye Saçıldı! - Samsun’un Bafra ilçesinde, Yedaş’ın elektrik hattı çalışması sonucu açılan yolun kapatılmaması caddeyi kullananlara ve cadde sakinlerine zorluk çıkarmakta.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde, Yedaş’ın elektrik hattı çalışması sonucu açılan yolun kapatılmaması caddeyi kullananlara ve cadde sakinlerine zorluk çıkarmakta.

Emirefendi Mahallesi Süleyman Türk Caddesi üzerinde YEDAŞ tarafından açılan yol, havaların yağışlı olması sebebi ile kapatılamadı. Havaların düzelmesi ile beraber sorun daha da arttı. Yola dökülen kumlar hem araç trafiğini olumsuz etkilemekte hem de cadde sakinlerinin pencere açmasına engel olmakta.

Mahalleden bir vatandaş fotoğrafları çekip Bafra Haber’e gönderdi ve “Bu sıcakta evlerin camlarını açamıyoruz. Her taraf toz. Günlerdir bu sıkıntıyı çekiyoruz. Kaza olacak diye korkuyoruz. Yolun ortasına dökmüşler kumu.” notu ekledi.


Yola Dökülen Kum Yağmur İle Caddeye Saçıldı!

  • BafraHaber Yorum
  • Yola Dökülen Kum Yağmur İle Caddeye Saçıldı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 9
User defaultYorum Id: 125544
17 Ağustos 2021
18:42
  • Yorum Id: 125544
  • 17 Ağustos 2021
  • 18:42

Dışarıdan herkeze toz pembe zaten bu işler 1 günde açılıp 1 günde kapanıyor o kadar kolay görenler çıksınlar o sahaya boylarını görelim nasıl kapatılıyormuş bakalım

Cevap
  • Yorum Id: 125581
  • 18 Ağustos 2021
  • 16:23

Boş yorum yapmayın planlı çalışırsanız 1 gün açılıp 1 gün kapanmaz.

Cevap
  • Yorum Id: 125569
  • 18 Ağustos 2021
  • 10:35

1 günde açılıp 1 günde kapanmaz tabi 2 3 hafta oldu burası hala böyle

User defaultYorum Id: 125572
18 Ağustos 2021
11:55
  • Yorum Id: 125572
  • 18 Ağustos 2021
  • 11:55

Süleyman türk cad. esnafım hemde temizlik dalında toz toprak yüzünden işimizi yapamiyoruz yaptığımız işi başka yere nakil etmek zorunda kalıyoruz 20 gün oldu bı adım ilerleme yok her yıl bı kazı çalışması yollar deseniz zaten aptates emeni gibi yazıklar olsun kim benim işimi zora sokuyorsa haram olsun (çıkıp orda çalışan işciler falan salak salak yorum yazmayın herkes kendi işini yapmakla mükellef zor geliyorsa ayrılsın işinden )

User defaultYorum Id: 125546
17 Ağustos 2021
20:12
  • Yorum Id: 125546
  • 17 Ağustos 2021
  • 20:12

Bıktık artık bu yaz gününde kapı pencere kapalı oturuyoruz.artık alınsin şu kumlar yollar yapılsın koskoca cadde ne hale geldi.nerde yaşıyoruz anlamadim.

Daha Fazla Yorum