GÜNDEM

Yeşilyazı Köyünde Askeri Bando Konseri

 
 199
Yeşilyazı Köyünde Askeri Bando Konseri - Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bandosu, Bafra ilçesine bağlı Yeşilyazı köyünde bir konser verdi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Bölge Bandosu, Bafra ilçesine bağlı Yeşilyazı köyünde bir konser verdi.

Yeşilköy İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen konseri, öğrenciler beğeniyle izledi. Sahra Sıhhiye Bando Bölüğü'nün subay ve astsubaylardan oluşan 35 kişilik bando ekibi, Yeşilyazı İlköğretim Okulu ile çevre okullarına müzik resitali ile unutulmaz dakikalar yaşattı. Öğrenciler ve yöre halkının ilk kez böyle bir organizasyonla karşılaşması, milli ve kahramanlık türkülerinden oluşan konserde mutlu, heyecanlı ve duygulu anlar yaşanmasına yol açtı. Organizasyonun müzik şöleninden ziyade ordu-millet kucaklaşmasına dönüşen müzik ziyaretinde bando eşliğinde, topluca, İstiklal Marşı'nın söylenmesi ise coşkunun zirveye ulaşmasına neden oldu. Yeşilyazı İlköğretim Okulu Müdürü Zihni Öztürk,16 kişilik öğretmen kadrosuyla 280 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilyazı Köyünde Askeri Bando Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0