BAFRA

Yeşilçam Oyuncuları Portre Yarışması Türkiye Üçüncüsü Bafra Çözüm Kolejinden

 
 2434
Yeşilçam Oyuncuları Portre YarışmasıTürkiye Üçüncüsü Bafra Çözüm Kolejinden - Çözüm Eğitim Kurumları ve Türkiye Geneli Lise Öğrencilerinin katıldığı "Yeşilçam Oyuncuları Portre Yarışması"nda Bafra Çözüm Koleji 10. sınıf öğrencisi Ayşenur Nehir Aydın, Türkiye üçüncüsü oldu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Çözüm Eğitim Kurumları ve Türkiye Geneli Lise Öğrencilerinin katıldığı "Yeşilçam Oyuncuları Portre Yarışması"nda Bafra Çözüm Koleji 10. sınıf öğrencisi Ayşenur Nehir Aydın, Türkiye üçüncüsü oldu.

Karma Sanat Haftası Sergisi Haftası kapsamında Türkiye geneli düzenlenen Yeşilçam oyuncuları Portre Yarışmasında Türkiye üçüncülüğü ile Bafra Çözüm Kolejini gurulandıran Ayşenur Nehir Aydın okul tarafından plaket ile ödüllendirildi. 

Ayşenur Nehir Aydın’a Bafra Çözüm Koleji Lise Müdürü Fatih Yılmaz tarafından plaket takdim edildi. 

Bafra Çözüm Koleji Yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Bafra Çözüm Koleji olarak öğrencilerimizin akademik anlamdaki başarılarını desteklerken aynı zamanda onların sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmasını, öğrencilerimizin okulumuzdan mezun olduktan sonra özgüven sahibi, kendini ifade eden bireyler olmasını istiyor ve onlara bu yönde yeni kapılar açıyoruz. Öğrencilerimizin spor, sanat ya da herhangi bir sosyal alandaki ilgilerini destekleyip yönlendirmek eğitimdeki  temel amaçlarımızdandır. 

Bafra Çözüm Koleji olarak Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gizem Sezgin'e ve öğrencimiz Ayşenur Nehir Aydın'a teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.


Bafranın haberi, bafra
 Yorum Yap