BAFRA

Yeni kombine satıh kaplama aracı iş başı yaptı

   |   
 579
Yeni kombine satıh kaplama aracı iş başı yaptı - Bafra Belediyesinin kırsal mahalle ve yeni açılan yolları daha nitelikli hale getirmek için hızlı, etkili bakım ve onarım hizmeti sunmak amacıyla bünyesine kattığı en son teknoloji ürünü kombi tipi sathi asfalt kaplama aracı çalışmalara başladı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesinin kırsal mahalle ve yeni açılan yolları daha nitelikli hale getirmek için hızlı, etkili bakım ve onarım hizmeti sunmak amacıyla bünyesine kattığı en son teknoloji ürünü kombi tipi sathi asfalt kaplama aracı çalışmalara başladı.


Fevziçakmak ve Dededağ Mahallesi’ni bağlayan Huzurlu 1. Sokak’ta 2 kilometrelik alanda gerçekleştirilen satıh kaplama çalışması yeni aracın ilk işi olarak kayıtlara geçti. Çalışmayı yerinde takip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a, Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir ve Dededağı Mahalle Muhtarı Aydın Boz eşlik etti. 7 bin litre (brüt) kapasiteli gramajlı distribütörü 8 metrelüp (brüt) mıcır kapasiteli kabinden kumandalı 4x600 mm serme genişliğinde mıcır serici 30.000 kcal/h brülörlü kızgın yağ kazanlı, jeneratörlü kombine satıh kaplama aracı Bafra Belediyesinin gerçekleştireceği çalışmalara önemli katkılar sağlayacağı aktarıldı.

Son teknoloji ürünü kombi tipi sathi kaplama aracının Bafra’da hizmete başlamasından oldukça memnun olduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Yeni aracımız kırsal mahalle ve yeni açılan yollarımızı daha nitelikli hale getirecek, daha hızlı, etkili yol bakım ve onarımı hizmeti sağlayacak. Aracımız Fevziçakmak Mahallemizi Dededağı Mahallemize bağlayan Huzurlu 1. Sokak’ta 2 kilometrelik alanda yaptığımız çalışmada iş başı yapan aracımızla gerçekleştireceğimiz hizmetler Bafra’mıza hayırlı olsun” dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeni kombine satıh kaplama aracı iş başı yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 98679
22 Temmuz 2020
09:44
  • Yorum Id: 98679
  • 22 Temmuz 2020
  • 09:44

Ya allah rızası için ikiztepe mahallesi ikiztepe sokak merkez cami önünde kalan uzun yola bir bakın tozdan topraktan duramıyoruz artık, bahçemizde bile, yaz geldi örenyerini gezmek isteyen görmek isteyen bir sürü insan geliyor geçiyor araçların kaldırdığı tozdan hem fidelerimiz zarar görüyor hem evlerimiz daha fazla toz oluyor. lütfen artık biriniz duyurun şu yorumu, gerekirse haber yapın. senelerdir söyleye söyleye neymiş efendim, o köyden falan partiye oy çıkmamış dedikodusu, neymiş geldik gördük yolu düzgün asparagası... mahallemize ne zaman hizmet gelecek acaba... vekili olan köyler anında altyapıya, beton yola yada asfalta kavuştu. 3 seçim geçti halen köyün yolu yapılacak... ara yolu da düzelttiler toprak otursun taş otursun dendi, gösteriş çıktı öylecene kaldı onunda tozunu senelerdir çekiyoruz. bir el atın artık şu mahalleye de... turistik yer diyorsunuz, örenyeri diye mi öteleniyor sürekli anlamadık gitti.

User defaultYorum Id: 97522
04 Temmuz 2020
11:06
  • Yorum Id: 97522
  • 04 Temmuz 2020
  • 11:06

Basarılar tebrikler bafranın heryeri sokaklar asvalt olsyun bol bol itfaiye ile sulayın sokakları mezarlıkları