BAFRA

Başkan Hamit Kılıç Süleyman Hoca’nın Şehit Oğlunun Cenazesine Katılmadı

 
 18174
Başkan Hamit Kılıç SüleymanHoca’nın Şehit Oğlunun Cenazesine Katılmadı - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Şehit Pilot Başkomiser Gökhun Mete Altunbaş'ın cenaze törenine katılmadı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Şehit Pilot Başkomiser Gökhun Mete Altunbaş'ın cenaze törenine katılmadı. 

30 yıldır Bafra’da yaşayan, öğretmenlik yapan Almanca Öğretmeni Süleyman Altunbaş’ın, Bafra’da doğup büyüyen, evlenen oğlu Pilot Başkomiser Gökhun Mete Altunbaş Van’da keşif uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Şehidin cenazesi babasının memleketi Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde defnedildi. Cenazeye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Süleyman Altunbaş’ın Bafra’dan dostları katıldı. 

Belediye Meclisinin Temmuz Ayı 2. toplantısının başında şehidin ismini anarak başsağlığı dileyen Başkan Hamit Kılıç cenazeye katılmadı. Bafra Belediyesi adına herhangi bir başkan yardımcısının da katılmadığı görüldü. 

Kılıç, son meclis toplantısında, Recep Kaplan’ın örtülü bir şekilde Çarşambalı Akif Soğuk’un işe alınmasını gündeme getirmesi üzerine “Şimdi Bafralı olmak kriteri nedir bunu bir irdelemek lazım. İnsanlar Bafra’da doğarsa mı Bafralı olur, Bafra’da doğmayıp buraya gelip, 10 sene kalırsa mı Bafralı olur, 30 sene kalırsa olur. Ya da bu eleştiriyi yapanların nüfus kaydına bakarsak kaç tanesinin Bafralı olduğunu incelemek lazım.” şeklinde açıklama yaparak, Akif Soğuk’un da Bafralı olduğunu ima etmişti.

Başkan Kılıç şehit haberinin geldiği gün sosyal medya hesabından, “İlçemizde görev yapmış, edebiyat sevdalısı emekli öğretmen değerli Süleyman Altunbaş hocamızın oğlu Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş, Van'ın Gevaş ilçesi yakınlarında keşif uçağının düşmesi sonucu meydana gelen elim kazada şehit olmuştur. Allah (c.c.) şehidimize rahmet eylesin. Derecesi âlî olsun. Değerli Süleyman Altunbaş hocamıza, Altunbaş ailesine ve aziz milletimize Allah Teâla’dan sabır diliyorum.” şeklinde başsağlığı dilemiş ondan sonra hiçbir hesabından paylaşımda bulunmamıştı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Hamit Kılıç Süleyman Hoca’nın Şehit Oğlunun Cenazesine Katılmadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 36
User defaultYorum Id: 99152
29 Temmuz 2020
03:52
  • Yorum Id: 99152
  • 29 Temmuz 2020
  • 03:52

Nihat soğuk un yeğeni varken bizi alacaktı ise başkan arkadaşlar siyaset bu türkiye gerçeği varsa dayin okul diploma hicbir evraka gerek yok corumlunun müdür olduğu yerde samsunlu ise girmiş normal yani

User defaultYorum Id: 98843
24 Temmuz 2020
06:58
  • Yorum Id: 98843
  • 24 Temmuz 2020
  • 06:58

Rahmetli hasan aslan rahmetli muhsun yazıcı oğlunun ölüm haftasında seçim döneminde konvoy yapıldı diye karalayan propoganda yapan akp yada akp liler bafralı ların eğitimi için ömrünü vermiş süleyman hocamızın ve yine türk milleti için canını vermiş şehidimizin cenazesine gitmeyen hamit kılıç için yapılan habere niye hopluyorsunuz a heberciler kendi gidecek gidemedi yardımcılarını yollayacak diğer yorum yapan arkadaşların dediği gibi otobüs kaldıracak ama bunlar için kişinin eğitimi kültürü olmalı vicdanı olmalı son olarak bafranın her yıl tanıtım filmi yapılıyor hepsini izleyin varmı bir değişiklik ne diye geldi hamit kılıç oraya bafra haberin eleştirilerinden niye rahatsız oluyosunuz yazdıkları yalan yalış şeylermi hamit kılıç çıksın açıklama yapsın neden gidememiş ilk okulda ödev yapmayıp sular kesildi elektrikler keşildi gibi mazeretler olurdu nasılki çöp kamyonunu devlet istedi verik dedi aynen bunun gibi alaycı bir açıklama gelmez inşallah

User defaultYorum Id: 98835
24 Temmuz 2020
06:23
  • Yorum Id: 98835
  • 24 Temmuz 2020
  • 06:23

Şehit haberi üzerinden bile prim yapma peşindesiniz yazıklar olsun

Daha Fazla Yorum