BAFRA

Yaşlılar Haftası Etkinliğinde Bafra Add’nin Yaşlı Üyelerine Ayıp

 
 60
Yaşlılar Haftası Etkinliğinde BafraAdd’nin Yaşlı Üyelerine Ayıp - Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Yaşlılar Haftası etkinliğinde, Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) yaşlı üyeleri oturdukları 2. sıra koltuktan kaldırıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Yaşlılar Haftası etkinliğinde, Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) yaşlı üyeleri oturdukları 2. sıra koltuktan kaldırıldı. 

Bafra 75. Yıl Huzurevi görevlisi tarafından oturdukları koltuktan kaldırılmalarına tepki gösteren Bafra ADD Yönetim Kurulu üyeleri salonu terk etti. 

Bafra ADD Başkanı Fazilet Canıgür, “Yetkililer tarafından etkinliğe davet edildik. Dört arkadaşımızla beraber salona geldik ve 2. sıraya oturduk. Bizimle beraber başka oturan kadınlar da vardı. Bir görevli gelip, sert bir ifade ile ‘Buradan kalkın, buraya Vali Bey ile beraber gelecek misafirler oturacak’ dedi. Ben de Bafra ADD’nin Yönetim Kurulu üyesi olduğumuzu söyledim. Yine de ‘kalkın’ dedi. Biz de kalktık ve salonu terk ettik. Dışarı çıktığımızda müdür olduğunu söyleyen kişi geldi ve bizi tekrar içeri davet etti ancak kalktığımız yere tekrar oturmayız dedik ve oradan ayrıldık.” dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yaşlılar Haftası Etkinliğinde Bafra Add’nin Yaşlı Üyelerine Ayıp içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0