EĞİTİM

Yasin Çakır Güreşte İl Birincisi Oldu

 
 700
Yasin Çakır Güreşte İl Birincisi Oldu - Canik Yaşar Doğu Güreş salonunda düzenlenen 13-14 Yaş Kategorisi serbest güreş müsabakasında Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Yasin Çakır il birincisi oldu.
Bafra Haber

 |  - Canik Yaşar Doğu Güreş salonunda düzenlenen 13-14 Yaş Kategorisi serbest güreş müsabakasında Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Yasin Çakır il birincisi oldu.

Canik Yaşar oğu Güreş salonu’nda gerçekleştirilen okullar arası 13 14 yaş Serbest Güreş Turnuvası’na Samsun merkez ve ilçelerinden güreşçiler katıldı. Müsabakalar sonucunda Atatürk İlköğretim Okulundan Yasin Çakır birinci oldu.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Yasin Çakır Samsun’u temsilen il birincisi olarak Erzurum’da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılarak 59 kiloda ilimizi temsil edecek.

66 kiloda güreşen Hakkı TOKLU ise ilçe birincisi olarak okulumuzu Samsun’da temsil etmeye hak kazandı. Samsun’da yapılan müsabakalarda ise il ikincisi olarak Bafra’ya gümüş madalya kazandırdı.

Okul müdürü Bahri DİLCİ “alınan başarının okulun eğitime olduğu kadar sosyal ve sportif faaliyetlere verdiği önemi gösterdiğini söyledi. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Yasin Çakır Güreşte İl Birincisi Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0