BAFRA

Bafra Sera OSB Antalya’da tanıtıldı

   |   
 3165
Bafra Sera OSB Antalya’da tanıtıldı - Tarım sektörü Antalya’da düzenlenen uluslararası "Growtech" fuarında buluştu. Bafra heyeti ise ilçe tarımını ve Bafra TDİ Sera OSB’nin tanıtımını yapmak üzere tam kadro Antalya’da yer aldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Tarım sektörü Antalya’da düzenlenen uluslararası "Growtech" fuarında buluştu. Bafra heyeti ise ilçe tarımını ve Bafra TDİ Sera OSB’nin tanıtımını yapmak üzere tam kadro Antalya’da yer aldı.

Antalya’da düzenlenen Growtech 20. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Samsun Valisi Doç. Dr. Zulkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş ve Bafra TDİ Sera OSB Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet organizasyonda Bafra TDİ Sera OSB’nin tanıtımını yapıp, mevcut durumdaki Sera işletme sahipleri ve yatırımcılarla istişareler gerçekleştirdi. Sera işletmelerinde genel yetiştiricilik ve ihracat çalışmalarıyla ilgili bilgi alındı.

25 ülkeden 510 firma yer aldığı böylesi bir organizasyonda bulunmanın önemine değinen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Antalya 20. Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’nı Bafra heyeti olarak ziyaret edip, katılımcı firmalardan bilgi aldık. İlçe tarımının ve Bafra TDİ Sera OSB’nin tanıtımını yaptık” dedi.
Başkan Kılıç, “Söz konusu fuar Dünyanın en önemli örtü altı tarım sektörü fuarı durumunda. Bafra Sera OSB gerek tanıtımını yapmak ve gerekse seracılık alanında yeni ufuklara sahip olmak açısından bizler için oldukça önemli. Biz gerek tarım gerek hayvancılık noktasında da Bafra’mızın katma değerinin yükselmesi için çaba sarf ediyoruz. Tarımda da kendisini sürekli geliştiren, yenileyen bir şehir haline dönüşmek istiyoruz. Bunu da bu alanda uğraş veren paydaşlarımızla yapacağız. Nerede bir yenilik varsa, nerede yeni model bir çalışma varsa gelişmeleri takip edip ilçemize entegre etme arzusundayız” diye konuştu.
24-27 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olan fuarda, Sera & Sulama Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme ve Koruma”, “Tarım Makineleri” ve “Hayvancılık” olmak üzere toplam 5 kategori bulunuyor.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sera OSB Antalya’da tanıtıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 25
User defaultYorum Id: 133417
01 Aralık 2021
12:08
  • Yorum Id: 133417
  • 01 Aralık 2021
  • 12:08

Çok güzel foto. o koçanlar size yakışır :)

User defaultYorum Id: 133395
30 Kasım 2021
22:08
  • Yorum Id: 133395
  • 30 Kasım 2021
  • 22:08

Gülün gülün iyi bir atasözü var .son gülen iyi güler .kibirli insanlar seçimlere ne kaldı pazar günü seçim.......

User defaultYorum Id: 133309
29 Kasım 2021
20:35
  • Yorum Id: 133309
  • 29 Kasım 2021
  • 20:35

Hamıt senın orda ne işnvar ogretmenler gunuydu nıye kactın hamıt senınde yolunun sonu guzuktu sen once bırak bırkac kişi harıc ordakı hırsızları tabıkı senıde gurecez hamıt sen sukret zıhnı boboya buyuk şehıre gelmeseydı sen bırak baskanlıgı tuvaletını bıle guremezdın ama nerde sende o vızdan bu arada hamıt benım cocukluk arkadasım yanına gıttım tanımadı bıle ey hamıt ey senle evınınız yanında dover bıcer tabırcısı vardı hatırla senı bız yanımıza bıle almazdık sımdı bızı bıle tanımıyo ama davulla geldın zurlayla senı uhurlucaz sana soz gıttıgın gun evımın onunde davul caldırcam he bu arada eger boba ewvınde olursan duyarsın hamıt

Daha Fazla Yorum