GÜNDEM

Terme'ye Ösym Şoku Ösym Tarafından Öğrencilere Dağıtılan Klavuzlarda Terme Meslek Yüksek Okulu'nun İsminin Geçmemesi, Termelileri Şok Etti

 
 149
Terme'ye Ösym Şoku Ösym Tarafından Öğrencilere Dağıtılan KlavuzlardaTerme Meslek Yüksek Okulu'nun İsminin Geçmemesi, Termelileri Şok Etti - Geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu tarafından yüksek okul sözünün verilmesi ile herşeyi hazırlanan Terme Meslek Yüksek Okulunun(TMYO), ÖSYM tarafından öğrencilere dağıtılan klavuzda  isminin geçmemesi Terme'liler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu tarafından yüksek okul sözünün verilmesi ile herşeyi hazırlanan Terme Meslek Yüksek Okulunun(TMYO), ÖSYM tarafından öğrencilere dağıtılan klavuzda isminin geçmemesi Terme'liler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Dün Akşam Ankara-Samsun seferini yapan THY RJ70 Muş isimli uçağı çeşitli temel atma ve incelemelerde bulunmak üzere Samsun'un Bafra İlçesine gelen Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu'nu, Çarşamba Havaalanında karşılayanlar arasında Terme Meslek yüksek Okulu Dernek Başkanı Özer Özden de vardı. Özden, Bakan'a TMYO'nun bu seneki öğrenci klavuzunda yer almadığını hatırlatınca Bakan Bostancıoğlu,"Bunu bana şimdi hatırlatmayacaksınız. Bunun zamanı geçmiş. İnşallah bir daha ki sene" diye cevap verdi.

"HER ŞEY HAZIR"
Geçen yıldan bu zamana kadar okulun tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden TMYO Derneği Başkanı Özer Özden, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir okul müdürü ve 4 tane öğretim üyesi görevlendirildi. Bu nedenle bu yıl okulumuza öğrenci alınmaması bizim için büyük bir sürpriz oldu. Okulun herşeyinin tamam olması ve ÖSYM tarafından hazırlanan kılavuzda isminin geçmemesi bizi çok üzdü. Okulun herşeyi tamam. Tek eksiği öğrenci" dedi.

"ZAMANI GEÇTİ"
Üniversitelere öğrenci alımlarının belli tarihler arasında klavuzlara konmak suretiyle ilan edildiğini dile getiren Milli Eğitim Bakan Metin Bostancıoğlu, "Öğrenciler sınava alınır ve sınavdaki başarı derecelerine göre okullara kayıt olma hakkını kazanırlar. Eğer burası klavuza konmamışsa, buraya nereden öğrenci alacaksın? Yoldan öğrenci alamazsın. Öğrenci alımlarındaki ek kontenjanlarda tamamlandı. Bunun bana söylenme zamanı geçmiştir. İnşaallah bir dahaki seneye" diye konuştu. (HÜ-AYE-ERK)
  • BafraHaber Yorum
  • Terme'ye Ösym Şoku Ösym Tarafından Öğrencilere Dağıtılan Klavuzlarda Terme Meslek Yüksek Okulu'nun İsminin Geçmemesi, Termelileri Şok Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0