GÜNDEM

YABANCI GENÇLERİN ÖRNEK DAVRANIŞI

 
 143
YABANCI GENÇLERİN ÖRNEK DAVRANIŞI - UNESCO'nun organizasyonuyla çeşitli ülkelerden Samsun'un Bafra ilçesinin Kolay Beldesi'ne gelen 8 genç, burada örnek bir davranışta bulunarak ormanlık alanların bakımını yapıyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - UNESCO'nun organizasyonuyla çeşitli ülkelerden Samsun'un Bafra ilçesinin Kolay Beldesi'ne gelen 8 genç, burada örnek bir davranışta bulunarak ormanlık alanların bakımını yapıyor.

 Gönüllü olarak çalışan gençlere Kolay Beldesi'nde oturan Engin Gürpınar (21) ve Turkay Elit (22) isimli Türk gençleri de eşlik ediyor. Bir hafta önce Kolay'a gelen Firlandiyalı Alexi Tinnunen (19), Hollandalı Semka Dropt'tan (23), Japon Misawa Shunichi (22), ABD'li Kazuhiro Nakamaru (21) ve Louise Andrews (19), İspanyol Vinlent Palop (22), Nerea Monstsorüte (23) ile Jaime Aguero (22) sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlıyorlar.15 gün kalacak olan ve bütün masrafları Kolay Belediyesi tarafından karşılanan yabancı uyruklu gençler beldeye hayran kaldı. Kolay Belediye Başkanı Hüseyin Şahin, zaman zaman yabıncı öğrencilerin örnek çalışmalarına da katılarak kendilerine yardımcı oluyor. Başkan Şahin, "Gençleri beldemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yaklaşık 10 bin çam fidanının bakımını yaptılar. Amacımız, gençlerin ülkelerine gittikleri zaman beldemizi en iyi şekilde anlatıp tanıtmaları. Ayrıca, yabancı gençlerin çalışması yöre hakkına da örnek oldu." dedi. Yabancı gençler ise, doğayı ve ormanı çok sevdiklerini belirterek, yaptıkları işten keyif aldıklarını söylediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • YABANCI GENÇLERİN ÖRNEK DAVRANIŞI içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0