BAFRA

Yabancılar tecavüz etti şeklinde yayıldı ama gerçek öyle değil!

   |   
 17682
Yabancılar tecavüz etti şeklindeyayıldı ama gerçek öyle değil! - Samsun’un Bafra ilçesinde mahalle sakinleri sabahın köründe genç bir kızın sapık şeklinde ağlamaları ile uyandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde mahalle sakinleri sabahın köründe genç bir kızın sapık şeklinde ağlamaları ile uyandı.

Olay dün Bafra’nın İshaklı Mahallesi Hızır Sokak üzerinde bahçeli müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah 07.10 sıralarında genç bir kız sokak üzerinde yalın ayak ağlarken görüldü. Ağlama seslerini duyan bir mahalle sakini kızın yanına gitti ve ne olduğunu sordu. 18 yaşından büyük genç kız sevgilisinin kendisini gece ağabeyi ile evde bırakıp başka kız ile evden ayrıldığını sabah evde başkası ile uyandığını söyledi. Mahalle sakini hemen polise haber verdi. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme geldi. Olay ile ilgili 4 şüpheliden 1’i gözaltına alındı.

Mahalleli evde daha önceleri yabancılar kaldığı için olayı yabancıların yaptığını düşündü ve ağızdan ağıza yabancılar tecavüz etti şeklinde yayıldı. Mahallede görüşme yapılan 6 kişiden 4’ü olayı yabancıların yaptığını iddia etti. 

Ev sahibi yaşananları şu şekilde anlattı:

Suriyeliler Türkiye’ye ilk geldiklerinde evimi onlara kiraya vermiştim, daha sonra çıkan sorunlar üzerine evden çıkardım. Şu anda hiçbir yabancı evimde kalmıyor. Evi başka bir karı kocaya kiraya verdim. Evde kiracı olan karı koca başka bir eve taşınmak için arkadaşlarından yardım istemişler. Eve gelen arkadaşları taşınmaya yardım edip o akşam benim evde kalmışlar ve ancak kız arkadaşlarını da çağırmışlar. Evde kalanlardan bir erkek ve bir kız gece 2 sıralarında evden ayrıldı. Diğer kız ve erkek evde yalnız kaldı. 

Sabah kızlardan biri sapık diye ağlayarak evden çıkmış. Bana da diğer kiracım söyledi. Hemen polise haber verdik. Evden çıkma anı güvenlik kamerasına da yansımış.  Kamera kaydında bir çocuğun evden koşarak kaçtığı, kızın da pis sapık diye bağırdığı görülmekte. 

Tacize uğrayan kız Bafra Haber'e konuştu

Sabah uyandığında yanında başkasını gören kız yaşananları şu şekilde  anlattı:

Sevgilim dediğim kişi ile eve gittik. Ben biraz uykusuzdum ve erken uyudum. Sevgilim, ağabeyi ve diğer kız içki içiyorlardı. Sevgilim beni ağabeyi ile evde bırakıp diğer kız ile gece evden ayrılmış. Sabah uyandığımda yanımda ağabeyini gördüm hemen kendimi evden dışarı attım ve sapık diye bağırmaya başladım. O esnada o da evden kaçtı. Olayın yabancılar ile ilgisi yok. Olay bundan ibarettir.

Bafranın haberi, bafra