BAFRA

Venezuela Pakun Kalitesine Güveniyor

 
 2258
Venezuela Pakun Kalitesine Güveniyor - Son yıllarda ithalat ve ihracatta önemli başarılara imza atan Pakun, Afrika pazarının yanı sıra Venezuela pazarında da ses getirmeye devam ediyor. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Son yıllarda ithalat ve ihracatta önemli başarılara imza atan Pakun, Afrika pazarının yanı sıra Venezuela pazarında da ses getirmeye devam ediyor. 

2021 yılı içerisinde 5 kez gemi yüklemesi yaparak Türk ununu Venezuela'nın mutfaklarıyla buluşturdu. Pandemi nedeniyle limanlarda yaşanan boş konteyner sıkıntısını gemi yüklemesiyle çözen Pakun, şu an bunu gerçekleştiren 3 Türk firmasından biri olma başarısını gösteriyor.

Ayrıca yapılan Venezuela ziyaretinde 

Venezuela Büyükelçisi Şevki Mütevellioğlu, Ticari Ateşe Ali Atilla ve Kalkınma Bakan Yardımcısı ve Uluslararası Yatırım Ofisi Başkanı Hector Silva ile görüşmeler gerçekleşti. Türkiye ila yapılan gıda ticaretinden çok memnun olduklarını belirten Hector Silva, ticaretimizin gelişmesi için güzel işbirlikleri temennisinde bulundu. Toplantı da PAKUN'u Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Durgun, İcra kurulu başkanı Ertan Özgen, Bilgehan Yakupoğlu ve Harun Çiğdem temsil etti.

Bafranın haberi, bafra