SİYASET

Vekil Yeni`den Hayati Soylu`ya Sataşma

 
 1358
Vekil Yeni`den Hayati Soylu`ya Sataşma - Samsun milletvekili Ahmet Yeni, "Zamanında CHP`den aday olmuş birisi milletin paralarını çarçur etmiş." dedi.
Bafra Haber

 |  - Samsun milletvekili Ahmet Yeni, "Zamanında CHP`den aday olmuş birisi milletin paralarını çarçur etmiş." dedi.

Ak Parti ilçe yönetimi ile parti binasında bir araya gelen Milletvekili Ahmet Yeni, daha sonra köy ziyaretlerinde bulundu.

Yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yeni, Yeni hastane ile ilgili yaptığı konuşmada Bafra eski Kaymakamı Hayati Soylu`yu hedef alarak, "Zamanında CHP`den aday olmuş birisi milletin paralarını çarçur etmiş. Yukarıdaki hastane inşaatını devam ettiremedik, yer değişikliğine gittik." dedi.

Hastaneyi 2 yılda bitirdiklerini belirten Vekil Yeni, "Belediye Başkanım ve Muhtarlarım özellikle hastaneyi görmeyen gidemeyen varsa sizler götürün. Neler yaptığımızı herkes görsün. Bizler herkese anlatmaya şansı bulamıyoruz. Sizler götürün, yaptığımız muhteşem hastaneyi görsünler." diye söyledi.
"Yeni yapılan hastanede her odaya Televizyon ve buzdolabı koyacağız." diyen Vekil Ahmet Yeni, "Zaten hastanenin içine girdiğinizde kayboluyorsunuz. Eskiden muhtarın babası, vekilin babası özel koğuşlarda yatıyordu. Bir başkasının babası nerede yatıyordu, koğuşta. Biz bunu kaldırdık." şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Yeni`den Hayati Soylu`ya Sataşma içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0