GÜNDEM

Vekil Cemal Yılmaz Demir Bafra`ya Teşekkür Ziyaretine Geldi.

 
 256
Vekil Cemal Yılmaz DemirBafra`ya Teşekkür Ziyaretine Geldi. - Vekil Cemal Yılmaz Demir Bafra`ya teşekkür ziyaretine geldi.
Bafra Haber

 |  - Vekil Cemal Yılmaz Demir Bafra`ya teşekkür ziyaretine geldi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir Bafra İlçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında yapılan teşekkür ziyaretinde Ak Parti Hükümetinin 4,5 yıllık icraatları anlatılırken bundan sonraki gün ve yıllarda da Ak Parti Hükümeti çalışmalarıyla örnek bir parti olacaktır denildi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ``22 Temmuz seçimlerinde Türkiye Cumhuriyetinde bir ilk yaşanmış. Ve Vatandaşlar 3 Kasım seçimlerinde sonra % 12 puan farkla Ak Partiyi tekrar iktidar yapmışlardır. Şu anda 2 vatandaştan 1`i Ak Partilidir. Yerel seçimlerden de % 70-75 oranında oy alacağımıza inanıyorum. Çünkü bu millet Ak Partinin Türkiye`nin lider partisi olduğuna ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`ı da tek lider gördüklerinin kanıtıdır. Onun için diyorum ki yerel seçimlerde her 4 seçmenden 3`ü Ak Partili olacaktır.` Dedi.

  AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde ortaya konan tabloyu milletin yakından izlediğini belirterek, halkın kimin daha demokrat olduğu kararını sandıkta verdiğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal seçimlerden önce mecliste Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde arkadaşlarını engelleyerek şunları söylemişti.``Bizler Ahmet Necdet Sezer gibi Cumhurbaşkanı istiyoruz``. Bizlerde Ak Parti olarak seçim meydanlarında vatandaşlarımıza ``Şimdi Ahmet Necdet Sezer gibi mi yoksa Abdullah Gül gibi mi bir Cumhurbaşkanımı istersiniz`` diye sormuştuk. Halk cevabını 22 Temmuzda sandıklarda verdi.`` dedi.
Cemal Yılmaz Demir sözlerini şöyle sürdürdü: `Bu halk üniter devlet yapısına oy verdi. Şunu belirteyim ki yıllarca T.B.M.M` de Ana Muhalefet örneği göremeyeceğiz. Milli irade her şeyin üstündedir. Ona saygılı olmak gerekir. Bu seçimde seçmenler her konuya muhaliflik eden CHP`yi cezalandırmışlardır.`
Bafra  ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanlığında teşekkür ziyaretine  gelen  Cemal Yılmaz Demir, Hiç kimsenin demokrasiyi halktan, Cumhuriyeti de cumhurdan esirgeyemeyeceğini, ülkede Cumhurbaşkanı`nın da Başbakan`ın da halkın istediği kişinin olacağını kaydetti. 
Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığındaki toplantıya Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, Ak Parti Samsun İl Yönetiminden Av.Adem Güney, Çetinkaya Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Haluk Bülbül, Ak Parti Bafra İlçe Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bafra`daki toplantının ardından Cemal Yılmaz Demir Alaçam ve Yakakent İlçesi Ak Parti teşkilatlarını ziyaret etti.
A.ÖZDEMİR

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Cemal Yılmaz Demir Bafra`ya Teşekkür Ziyaretine Geldi. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0