SİYASET

Vekil Başkan Şahin İle Yemek Dağıttı

 
 250
Bafra Haber

 |  - Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, yaklaşan referandum öncesi Bafra`da bazı işadamlarına, esnafa ve Bafra Kemalpaşa Modern Pazaryerinde bulunan vatandaşlara yönelik `Evet` halk oylaması için ziyaret yaptı.

Samsun’un Bafra İlçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, yaklaşan referandum öncesi Bafra’da bazı işadamlarına, esnafa ve Bafra Kemalpaşa Modern Pazaryerinde bulunan vatandaşlara yönelik ‘Evet’ halk oylaması için ziyaret yaptı. 

     AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, ülkenin daha çok demokrasi istediğini belirterek, "Bafra daha önce olduğu gibi şimdi de demokrasi konusunda da hareketli bir bölge, bu yüzden Bafra’da hareketli günler yaşanıyor. Onun için halk oylamasında ‘Evet’ demek çok önemlidir. 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan Anayasa değişikliği için vatandaşlarımıza yönelik ‘Evet’ gezisi yapıyoruz. Millet bunun farkında” dedi.  

     Bafra ilçesinde, işadamı Ali Kurumahmutoğlu’nu ziyaret eden Milletvekili Fatih Öztürk, yeni anayasa paketinin cumhuriyet tarihinin en önemli gelişmelerinden birisi olduğunu belirterek, "12 Eylül darbesini yapan darbecilerin ve onların yardımcılarının hesap verebilmeleri için ‘Evet’ çok önemlidir. Esnafın, sanatkarın, tüccarın ve sanayicinin; hükümetin sosyal ve ekonomik politikalarında söz sahibi olması ve 12 Eylül darbe anayasasının kısmen de olsa değişmesi gerekiyor. Yargı bağımsızlığını güçlendirmek ve yargı tarafsızlığını sağlamak içinde 27 maddelik anayasa değişiklik paketini vatandaşımıza anlatıyoruz” diye konuştu.

     17 yaşındayken cezaevinde dipçik darbesiyle öldürülen Hüseyin Kurumahmutoğlu`nun 65 yaşındaki ağabeyi Ali Kurumahmutoğlu,”Bizim için bu referandum çok önemli, eğer referandumdan `evet` oyu çıkarsa hakkımızı hukuki yoldan arayacağız” dedi.

     Bu referandumun partilere ait bir referandum olmadığını ve bu referandumun millete ait olduğunu vurgulayan AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, “Bu anayasa çok önemli. Biz bıkmadan usanmadan toplumun tüm kesimlerine ulaşarak 27 maddelik paketi anlatacağız. Bu paketin içinde yer alan 27 madde 72 milyonun tamamını direk ya da dolaylı olarak ilgilendiriyor. Bunu anlatmak ta bize düşer. Bu paketin geçmesi demek daha geniş çaplı bir anayasa değişikliğinin kapısını aralıyor demektir” şeklinde konuştu.

     Esnaf ziyaretinde vatandaşla karşılıklı sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, referandumun orta tabakalı milletimizin teminatı olduğunu söyledi.
     Daha sonra Bafra Belediyesi, Aşevi’nden her gün ihtiyaç sahibi 2 bin kişiye iftar yemeği konusunda sürpriz konukluk yapan Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz Aşevi’ni ziyaret ederek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte Aşevi’nde yemek dağıtımı yaptı.

     Vatandaşlar, Milletvekili Fatih Öztürk’ün Aşevi’ne gelerek kendileri ile birlikte olmasından ve bir milletvekilinin de elinden yemek almalarından mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Öztürk, “Ramazan ayı sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek olduğu manevi bir atmosfer oluşturmaktadır. Bafra Belediyesi çok anlamlı bir hizmet yapmaktadır. Belediye Başkanımıza bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin içinde olmak ve yerinde görmek istedik. Hiçbir ayırım yapmadan her insanımız ile bir ve beraber olmak onların arasında bulunmaktan bizde mutluluk duymaktayız” dedi. Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Yardıma ihtiyaç olanlara yardım etmek sosyal belediyeciliğin göstergesi olduğunu kaydetti. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise;“Milletvekilimiz Sayın Fatih Öztürk ve AK Parti ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz çok duyarlı bir davranış ile bugün aşevinde insanlarımız ile birlikte oldu ve onlara yemek dağıtımında bulundular. Bu örnek bir davranıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Vekil Başkan Şahin İle Yemek Dağıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0