BAFRA

Van’da Öğretmenlik Yapan Oğlu İle Sınıf Kardeşi Oldu

 
 583
Van’da Öğretmenlik Yapan Oğluİle Sınıf Kardeşi Oldu - Bafra Kızılırmak İlkokulu sınıf öğretmeni Sacit Balcı ve Van’ın Çatak ilçesinde kendisi gibi sınıf öğretmeni olan oğlu Fatih Emre Balcı’nın öğrencileri arasında kültür köprüsü kuruldu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kızılırmak İlkokulu sınıf öğretmeni Sacit Balcı ve Van’ın Çatak ilçesinde kendisi gibi sınıf öğretmeni olan oğlu Fatih Emre Balcı’nın öğrencileri arasında kültür köprüsü kuruldu.

“Baba Oğlu Sınıf Kardeşliği” projesi kapsamında ilk olarak Bafra Kızılırmak İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri Van İli Çatak İlçesi Sözveren İlkokulunda bulunan öğrencilere Bafra’mızı temsil eden resimler yaptılar, Bafra’mızı anlatan mektuplar yazdılar. 

İkinci aşamada Kızılırmak İlkokulu öğrencileri en sevdikleri oyuncaklardan mektup arkadaşlarına göndermek üzere oyuncak kolisi hazırladılar. Yine Kızılırmak İlkokulu 3/C sınıfı öğrenci velileri kış ayının çetin geçtiği Van İlinde yaşayan çocuklarımıza bot ve giysi kolisi hazırladılar.

Sınıf Öğretmeni Sacit Balcı kendisi gibi öğretmen olan oğlunun Van İli Çatak ilçesi Sözveren İlkokulunda göreve başladığını, bundan dolayı gurur duyduğunu; kendi öğrencileri ile oğlunun öğrencileri arasında mektup kardeşliği, gönül kardeşliği, kültürler arası iletişim kurmak istediklerini belirtti. Amaçlarının coğrafya olarak uzak ama gönüllerin bir olduğu öğrencilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturmak olduğunu belirtti.

Bafra Kızılırmak İlkokulu öğrencilerinin göndermiş olduğu hediyeler Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi İnan ve sınıf öğretmeni Fatih Emre Balcı tarafından öğrencilere dağıtıldı. Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş öğrencilerin mutluluğunun gözlerinden okunduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kızılırmak İlkokulu öğrencilerinin resim yaparken, mektup yazarken ve hediyelerini kolilerken çok mutlu oldukları görüldü. Proje devamında öğrencilerimizin Van İli Çatak İlçesi Sözveren İlkokulundan gelecek olan mektupları sabırsızlıkla bekledikleri görüldü. 

Okul müdürü Arif Şahin öncelikle gönül köprüsü kurulmasını sağlayan değerli öğretmenimiz Sacit Balcı ve desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ederiz dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Van’da Öğretmenlik Yapan Oğlu İle Sınıf Kardeşi Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0