Vali Kaymak: "Oka Faaliyet Yelpazesini Geliştirmeli"

Samsun Valisi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaymak, OKAnın kurumsal kapasitesini ve faaliyet yelpazesini geliştirmesi gerektiğini belirtti
OKA Temmuz ayı toplantısı Samsun Valisi Osman Kaymak başkanlığında Samsunda yapıldı. Göreve atandıktan sonra ilk kez OKAya başkanlık yapan Vali Kaymak, daha sıkı çalışma vurgusu yaptı. Vali Kaymak yaptığı konuşmada, "Tüm dünya ülkelerinin kendi ekonomilerinde ve küresel ölçekli ekonomisinde değişim ve dönüşümlerin yaşandığı, yeni dengelerin oluştuğu, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler arasında güç dengelerinin yeniden şekillendiği bir süreçteyiz. Ülke olarak bu sürece uyum sağlamamız, başat aktörlerden biri olmamız, her düzeydeki kurum ve kişilerin kendilerini geliştirmesine, çok sıkı çalışmasına bağlıdır. Bu bakış açısıyla 2017 ve takip eden yıllarda ajansımızın kurumsal kapasitesini ve faaliyet yelpazesini geliştirerek daha etkin olması gerekmektedir. Ayrıca OKAda hizmette bulunmuş önceki valilerimize de çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
Samsun Valiliğinde düzenlenen toplantıya; Amasya Valisi Osman Varol, Tokat Valisi Osman Toraman, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve üyeler katıldı.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın