BAFRA

Vahit Perçin: Bafra'da Chp Ve İyi Parti İttifakı Yok! 

 
 452
Vahit Perçin: Bafra'da ChpVe İyi Parti İttifakı Yok!  - CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, “Bafra'da, ‘İYİ Parti adayının 'Millet İttifakı Adayı’ olarak yansıtılıyor. Bu da yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Bu etik bir davranış değil.” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, “Bafra'da, ‘İYİ Parti adayının 'Millet İttifakı Adayı’ olarak yansıtılıyor. Bu da yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Bu etik bir davranış değil.” dedi.

CHP Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin, kamuoyunda İYİ Parti adayının ittifak adayı gibi lanse edildiğini iddia ederek, yazılı basın açıklaması yayımladı. 

CHP’nin kendi adayı ile seçime girdiğini söyleyen Başkan Perçin, İYİ Parti’yi etik olmaya davet etti.

Perçin konu hakkındaki basın açıklamasında şunları söyledi: 

Samsun İlinde Büyükşehir de dâhil olmak üzere 15 ilçemizde Millet İttifakı olarak güç birliği yapmış olmamıza rağmen Bafra ve Tekkeköy ilçelerimizde Genel Merkezlerimizce CHP ve İYİ Parti olarak ayrı ayrı seçime girme kararı alınmıştı. 

Buna rağmen CHP Bafra İlçe Başkanlığı olarak Bafra’da tek adayda birleşmek adına her türlü özveride bulunarak adayımızın İyi Parti’den çıkmasını teklif ettik. 

Bu teklif iki partinin İl Başkanlıklarınca da kabul edildi. Bununla ilgili olarak protokol imzalandı. Ancak daha sonraki süreçte İYİ Parti bu protokolü tek taraflı olarak bozarak ayrı aday gösterme kararı almıştır. 

Bizim göstermiş olduğumuz ittifak kurma gayretini İYİ Parti teşkilatınca göremediğimiz gibi; kamuoyunda İYİ Parti İlçe Belediye Başkanı Adayının ittifak adayı olarak yansıtıldığını üzüntü ile öğrenmiş bulanmaktayız. 

Bu kesinlikle doğru da değildir, etik de değildir. Her iki parti de adayını çıkarmış olup takdiri yüce ilçe halkımıza bırakıyoruz. 

Bizler CHP olarak adil, şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımızın oylarına talip olduğumuzu ifade ederek Belediye Başkan adayımız Sn. Kemal Bütüner ile Mart'ın sonunda ilçemizin her mahallesinde baharı yaşatacağımızın sözünü veriyoruz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Vahit Perçin: Bafra'da Chp Ve İyi Parti İttifakı Yok!  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0