Samsun’un Bafra ilçesinde, korona virüs önlemleri kapsamında Sinop-Samsun yolunda yapılan uygulamalarda, sürücülerin ve yolcuların ateşi ölçülerek, izin belgelerine bakılarak bilgilendirme yapıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, il sınırları içinde 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından Bafra’da cadde ve sokaklarda insan ve araç yoğunluğu görülmüyor. İlçe genelinde ana cadde ve mahallelerde uygulama yapan polis ekipleri, istisna kapsamında olanlar dışındakilerin dolaşmasına izin vermiyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında Sinop Samsun yolu ilçe girişinde oluşan kontrol noktasında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, araçları durdurup, sürücü ve yanlarındaki yolcuların ateşlerini ölçerek seyahat belgelerini kontrol etti.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın