ULUSAL

Ünlü Mafya Babasını Tanksavar İle Öldüreceklermiş..

 
 339
Ünlü Mafya BabasınıTanksavar İle Öldüreceklermiş.. - Suç örgütü lideri Sedat Şahin'e uzun namlulu silahlarla suikast girişiminde bulunan ve kayınvalidesini yaralayan 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte ele geçirilenler arasında lav silahının yer alması dikkat çekti.
Bafra Haber

 |  - Suç örgütü lideri Sedat Şahin'e uzun namlulu silahlarla suikast girişiminde bulunan ve kayınvalidesini yaralayan 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler ile birlikte ele geçirilenler arasında lav silahının yer alması dikkat çekti.

Mayıs ayında suç örgütü lideri Sedat Şahin'e uzun namlulu silahlarla suikast düzenleyen ve saldırıda kayınvalidesini G.E'yi yaralayan 11 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerinin ısrarlı takibi sonrasında gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada ise çok sayıda silah ele geçirildi. Aramalarda 1 adet lav silahı, 2 adet kaleşnikof, 2 adet el bombası, 1 adet CZ marka tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 5 adet otuzluk şarjör ve silahlara ait 600 adet mermiye el kondu.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyette yapılan sorgularında zanlıların yeni bir eylem hazırlığı içinde olduğu ve bu amaçla keşif yapıp ve silah tedarik ettikleri öğrenildi. Zanlılar, emniyette alınan ifadelerinin ardından suç örgütü kurma, yönetme, üye olma ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından Çağlayan adliyesine sevk edildi. < src="//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js" async>

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ünlü Mafya Babasını Tanksavar İle Öldüreceklermiş.. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0