BAFRA

Ülker Ve Metin Erol Çifti Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

 
 2797
Ülker Ve Metin Erol ÇiftiMuhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdi - Nuran ve Faruk Erol’un oğulları Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol’un yeğeni, Ayşegül ve Vahit Atmaca’nın kızları Ülker ve Metin muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Bafra Haber

 |  - Nuran ve Faruk Erol’un oğulları Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol’un yeğeni, Ayşegül ve Vahit Atmaca’nın kızları Ülker ve Metin muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Ülker ve Metin Erol çifti hayatlarını birleştirdi. Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Ülker ve Metin, gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi. Damadın ve Gelin’in babaları düğün merasimine şehir dışından katılan herkese teşekkür etti. Düğün merasimine katılan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen “Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.” dedi.

Genç çifti, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve ailesi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol, Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Onur Kara, Bafra Ticaret Borsası Meclis Üyesi Kenan Yıldız, Topaloğlu Tekstil sahibi Furkan Topaloğlu, Bafra Haber Muhabiri Furkan Göçer, Çözüm Koleji Sahibi Bayram Yılmaz, Blue Denim Tekstil Sahibi Fatih Tunç, Siper Mobilya ve İnşaat Sahibi İbrahim Siper, ECT Motors Sahibi Faik Turan, Tolga Karamuk, Necmi Koparan, Melih Çelenk, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, Siyasi Parti Millet Vekili Adayları, çok sayıda esnaf ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Bafranın haberi, bafra