BAFRA

Ufuk Saral: Kazanan Bafra Olsun

 
 1235
Ufuk Saral: Kazanan Bafra Olsun - Başkan Aday Adayı Ufuk Saral,”Adaylık sürecinde kazanan Bafra olsun.” dedi
Bafra Haber

 |  - Başkan Aday Adayı Ufuk Saral,”Adaylık sürecinde kazanan Bafra olsun.” dedi

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, dernek ziyaretleri ile oda başkanlarını ziyaret ederek temaslar kurdu.

Bafra Belediye Başkanı Ufuk Saral,  Bafra Elektrik ve Elektronikçiler Esnafları ve Sanatkarları Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Türk Kızılay'ı Bafra Şubesi Başkanı Erhan Korkmaz, yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakıroğlu, Bafra’nın sevilen siması Kenan İşler, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Ünal Bandır ile  Ak Parti’de siyasi geçmişi bulunan, İş insanı Türk Hava Kurumu Derneği Bafra Şube Başkanı Osman Genç’le görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral gerçekleştirdiği ziyaretlerde şu ifadelere yer verdi;

Bizlerin geliştirdiği projeler hakkında konuştuk ve bizim vizyonumuza hazırlığını yaptığımız projelerde yaptığımız ziyaretlerde, ortak olan çok noktamız olduğunu fark ettik. Ak Parti Samsun Bölge Milletvekilleri, İl Teşkilatları, Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizi bu göreve uygun görür ise, her zaman her yerde söylediğim uyum ve istişare ile tevazu, samimiyet ve gayret ile ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET sloganı ile hizmette bulanacağını” kaydetti.

Ufuk Saral,” Belediyecilikle nasıl birleştirebiliriz, nasip olurda aday olduğum makamın direksiyonuna geçersem, emeklilerimizin belediye hizmetlerinde öncelikli olarak ihtiyaçları olan hizmetleri hızlandıracağız. Yaptığım ziyaretlerde, göstermiş oldukları ilgi, alaka ve misafirperverliğe şükranlarımı sunuyorum. Aday Adaylık sürecinde kazanan Bafra olsun. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ufuk Saral: Kazanan Bafra Olsun içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0