BAFRA

Ufuk Saral’dan Musiki Cemiyetine Ziyaret

 
 543
Ufuk Saral’dan Musiki Cemiyetine Ziyaret - Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra Belediye Başkan aday adayı Ufuk Saral, adaylık destek turlarına devam etmekte. 
Bafra Haber

 |  - Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra Belediye Başkan aday adayı Ufuk Saral, adaylık destek turlarına devam etmekte. 

Destek turları kapsamında Ufuk Saral’ın yaptığı ziyaretlerin bazıları şu şekilde:

Ufuk Saral’dan Musiki Cemiyetine Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi ve Önceki Dönem Bafra Belediye Meclis Üyesi Temel Kocatepe'yi Petrol Ofisinde ziyaret ettim. Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili görüşlerini aldım ve Bafra'nın ihtiyacı olan vizyon hakkında sohbet ettik. Kendisinin hoş sohbetine ve samimiyetine teşekkür ediyorum.

Ufuk Saral’dan Musiki Cemiyetine Ziyaret

Bafra Musiki Cemiyeti Derneği Başkanı Hüseyin Asan'ı ve Cemiyeti ziyaret ettim. Çok kıymetli kültürel hazinelerimize sahip çıkan çok değerli hocalarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Kendileri ile eskileri yad edip hoş sohbet ettik. Kendilerinin göstermiş olduğu samimi ilgi ve alakaya şükranlarımı sunuyorum.

Ufuk Saral’dan Musiki Cemiyetine Ziyaret

Sönmezler Unlu Mamüller sahibi Kadim Dostum Mehmet Öztürk ve oğlu Oğuzhan Öztürk ailesini Sönmezler Unlu Mamullerinde ziyaret ettim. Mehmet abim siyasete başladığım ilk günde yanımda olmuş ve vakti ile Doğru Yol Partisi Kurucu Gençlik Komisyonları Başkanı olarak görev yapmıştı. Bende yanında çok şey öğrendim. Kendisi ile eskileri yad ettik ve desteğini istedik. Kendisinin samimi hoş sohbetine teşekkür ediyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ufuk Saral’dan Musiki Cemiyetine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 197324
12 Aralık 2023
20:00
  • Yorum Id: 197324
  • 12 Aralık 2023
  • 20:00

Ufuk başkanım sen çok yaşa